USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Лучанин з «Танцюють всі» поміняв балет на шоу

8 Грудня 2012 16:27
Лучанин Артем Шошин, який нещодавно полишив шоу «Танцюють всі», заради участі в телевізійному проекті пішов з санкт-петербурзького чоловічого балету Валерія Михайловського.

Про це танцюрист розповів у інтерв'ю «Волинській газеті».

З його слів, вперше у «Танцюють всі» він брав участь ще у 18-річному віці, але тоді не потрапив у фінальну 20-ку.

А от заради участі в 6-му сезоні проекту він пішов з санкт-петербурзького чоловічого балету Валерія Михайловського. Хоча, щоб потрапити в колектив, довелося більш як 6 місяців майже щоденно тренуватись.



«Цей час був найбільш складним та депресивним у моєму житті. Та найголовніше, що через півроку тяжкої праці, я досягнув рівня підготовки інших учасників колективу і став солістом балету Валерія Михайловського», - пригадує танцюрист.

Однак, отримавши пропозицію стати учасником «Танцюють всі» вдруге, він зібрав речі та полишив Санкт-Петербург.

«Валерій Володимирович пропонував мені повернутися назад. Проте я не розумію, як можна двічі увійти в одну річку… Я хочу розвиватися, рухатися вперед», - зауважив Шошин.



Нині ж танцюрист збирається попрацювати в одному з найкращих балетів України - «Київ-Модерн» Раду Поклітару. До роботи юнак приступить через 2 місяці. «Через місяці два – після закінчення зимових свят. Планую пропрацювати у балеті півроку, а потім хочу поїхати закордон. Мрію побачити світ, а також стати учасником танцювального колективу світового рівня», - сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus