USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

Лучанку відзначили на державному рівні. ФОТО

12 Листопада 2013 10:54
Під час оперативної наради перший заступник міського голови Святослав Кравчук вручив Подяку директору профільного департаменту, - повідомили у прес-службі Луцькради.

Під час оперативної наради перший заступник міського голови Святослав Кравчук вручив Подяку Міністерства соціальної політики України за вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері соціального захисту населення, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм при виконанні службових обов’язків та з нагоди Дня працівника соціальної сфери директору департаменту соціальної політики Луцької міської ради Ларисі Боярин.

Також він нагородив Почесною грамотою Луцького міського голови за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розкриття творчих здібностей дітей з особливими потребами, запровадження інноваційних технологій у сфері освіти, а також з нагоди 10-річчя від дня створення організації та особистого ювілею голову правління Волинської обласної дитячої громадської організації «Центр розвитку дитини» Людмилу Вознюк.

Таку ж нагороду перший заступник міського голови вручив за багаторічну сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, високий професіоналізм, успішне ведення фінансової та бухгалтерської звітності, а також з нагоди особистого ювілею начальнику відділу обліку та звітності управління фінансів та бюджету міської ради Світлані Сілюк.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток житлово-комунального господарства міста, а також з нагоди 55-річчя від дня народження Святослав Кравчук нагородив Почесною грамотою міського голови директора комунального підприємства «Луцькводоканал» Івана Корчука.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук також представив присутнім Романа Володимировича Крохмаля, якого призначено начальником відділу з питань запобігання та виявлення корупції, зв’язків з правоохоронними органами Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
маруся Показати IP 12 Листопада 2013 13:32
Куди дивиться Боярин?!
а Показати IP 12 Листопада 2013 13:56
боярин має іншу зара так модно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus