USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Лучанам розкажуть про службових собак у зоні АТО

1 Березня 2016 08:00
У рамках освітнього проекту "Живі діалоги"у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва 11 березня о 16:00 відбудеться чергова зустріч. Цього разу йтиметься про допомогу собак у житті людини. Зокрема, про службу собак у зоні АТО.

Розповідь буде вести постійний лектор, громадський діяч, реабілітолог дрібних домашніх тварин Вероніка Федосова-Цибульська.

На зустріч запрошені спеціальні гості: військові кінологи зі службовим собакою.



Подарунки у вигляді металевих мисочок для службових собак вітаються, - кажуть організатори.

Нагадаємо, проект «Живі діалоги» передбачає щомісячні зустрічі громади Луцька з Веронікою Федосовою-Цибульською та спеціальними гостями, чиє життя так чи інакше пов’язане з тваринами.

Від грудня відбулося вже три зустрічі в форматі «живого діалогу». Гості бібліотеки мали змогу побавитися з декоративними африканськими їжачками, безшерстими морськими свинками «скінні», з цуценям на ім’я Шерлок Холмс та самкою кролика, що мешкає в Луцькому зоопарку. Останню тваринку приносила на «Живі діалоги» спеціальна гостя проекту директор Луцького зоопарку Людмила Денисенко.

ЧИТАТИ ЩЕ: У 51-ІЙ БРИГАДІ – ЧОТИРИЛАПИЙ БОЄЦЬ. ФОТО

Проект «Живі діалоги» має на меті навчити учасників гармонійно співіснувати з тваринами в умовах урбанізації, виховати в дітей та молоді любові до тварин, відповідальне до них ставлення на основі розуміння їх потреб.

Питання та пропозиції за номером: +380633714720
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus