USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Лучан навчать боронитися

19 Жовтня 2012 17:31
Луцькі активісти пропонують долучитися усім охочим до «Школи самозахисту». Перший семінар з самооборони організатори планують провести вже в кінці наступного тижня.

Дві молодіжні організації «АЙКІ» та «Молодіжна платформа» взялися за створення «Школи самозахисту». Так, нещодавно активісти почали проводити перші зустрічі зі студентами Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, набрали перші групи для навчання. Ініціатори школи переконують, що кожна людина повинна знати, як правильно себе захищати, і, в першу чергу, навчитися оборонятися мусить молодь.

Як розповіли організатори у коментарі «ВН», ідея втілення проекту з’явилися давно, але зреалізувати її вдалося лише тепер.

«Цей проект створений для того, щоб ви могли себе захистити, адже рівень злочинності в Луцьку і взагалі в Україні - дуже високий. І найчастіше жертвами цих злочинів стає молодь віком від 16 до 24 років», - наголосив голова громадської організації «АЙКІ» Андрій Смірнов.

Програма навчання складатиметься з двох частин: теоретичної та практичної. Насамперед, учасникам на п’яти заняттях пояснять, чим відрізняється напад від самозахисту, розкажуть про психологію самооборони та нададуть інші теоретичні знання в цій сфері. На практичній частині занять Андрій Смірнов особисто покаже прийоми, за допомогою яких, не травмувавши інших, можна захистити себе.

Теорію самозахисту організатори планують викладати учасникам школи у приміщенні бібліотеки СНУ, а застосовувати отримані знання на практиці вони зможуть у спортзалі, що знаходиться на вулиці Ковельській,2 (підвал приміщення «Зосі»).

Варто зауважити, що навчання – безплатне. Адже, як зауважив Голова правління СГО «Молодіжна Платформа» Захар Ткачук, «краще ми збудуємо один спортзал, аніж дві тюрми».

Долучитися до «Школи самозахисту» можна, зателефонувавши за номером +380638427107. Перший семінар відбудеться в кінці наступного тижня.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анна Показати IP 19 Жовтня 2012 20:07
Зробіть таке для всіх охочих. Особливо дівчат.
Відповідь до Анна Показати IP 22 Жовтня 2012 18:42
так це ж і є для всіх охочих!!!!інформацію згодом розмістять.
Марина Александрова Показати IP 20 Жовтня 2012 09:51
готуємося до виборів? чи до нового майдану?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus