USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Лізли драбиною на 5-й поверх, щоб урятувати дитину

15 Червня 2012 15:15
У Луцьку рятувальникам вдруге за декілька днів довелося визволяти із домашнього «полону» малу дитину. Цього разу вдома зачинився трирічний хлопчик.
Про це повідомляє прес-служба ТУ МНС у Волинській області.

Власне, по допомогу до МНСників звернулися батьки дитини. Вчора, 14 червня, о 17.41 вони повідомили до оперативно-координаційного центру управління, що трирічний хлопчик зачинився зсередини у квартирі будинку на проспекті Волі в Луцьку.
Хлопчик не міг самостійно відчинити двері та кликав про допомогу.
За декілька хвилин на місце події прибули працівники луцької частини спеціальної пожежної техніки. Рятувальники по висувній драбині піднялися на балкон п’ятого поверху, відкрили вікно через кватирку та увійшли до оселі. Хлопчик плакав, але побачивши своїх рятівників, дуже зрадів.
Цього ж дня у Ковелі о 17:15 на вулиці Олени Пчілки працівники МНС провели «аварійне відкривання дверей у квартирі на п’ятому поверсі, де спала дитина».
Нагадаємо, 11 червня із домашнього «полону» з оселі на вулиці Бандери в Луцьку МНСники визволили 8-річну дівчинку.
В управлінні МНС звертаються до батьків: «Нещастя трапляється, коли діти залишаються напризволяще, де небезпека чатує на кожному кроці: вдома – коли є вільний доступ до сірників та запальничок; на вулиці - в умовах стрімкого потоку транспорту; під час відпочинку - у лісі та біля водойм. Діти стають заручниками обставин, а незнання елементарних правил безпеки нерідко стає причиною трагічних наслідків. Необхідно докласти максимум зусиль, щоб навчити їх не тільки правильно діяти в екстремальних умовах, але й уміти запобігти біді».
Рятувальники просять демонструвати дітям на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, водою, газовими та електроприладами, з небезпечними речовинами та предметами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus