USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Київський майдан у Луцьку стане «оазисом красоти». АУДІО

31 Липня 2012 17:13
Фонтан напроти фасаду приміщення Волинської ОДА запрацює наступного року влітку.

Про це заявив голова Волинської ОДА Борис Клімчук під час відкриття сервісного центру обслуговування платників податків Луцької об’єднаної державної податкової інспекції Волинської області ДПС 31 липня.

Волинський губернатор зазначив, що фонтан на Київському майдані міг зафункціонувати ще цього року. Однак, за словами Клімчука, «з’явилися важливіші проекти, ніж фонтан». Зокрема, частину необхідного для відкриття споруди фінансового ресурсу спрямували на відкриття сервісного центру обслуговування платників податків у Луцьку. «Прошу пробачення, гарні лучанки, рік почекаємо і зможемо вже з дітками гуляти біля фонтану», ‒ додав очільник облдержадміністрації.

Своєю чергою, член виконкому і голова правління ВАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Віктор Чорнуха додав, що невдовзі позаду будівлі ДПА у Волинській області, що на Київському майдані, з’явиться житловий будинок. З його слів, «більше 800 квадратних метрів житла» у новобудові безоплатно отримають працівники податкової інспекції.

Чорнуха переконаний, що будівля стане окрасою Київського майдану. «На наступний рік ви тут побачите оазис красоти і куточок уюта», ‒ додав забудовник.

Варто зазначити, що облаштуванням сервісного центру для платників податків теж займалося очолюване Чорнухою ВАТ «Луцьксантехмонтаж №536».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанка Показати IP 31 Липня 2012 20:46
Працівники податкової є "НАЙБІДНІШИМИ"
Z до Лучанка Показати IP 1 Серпня 2012 08:08
вони і є малозабезпечені громадяни
Вінстон Показати IP 1 Серпня 2012 07:47
Такі ДА.
245 Показати IP 1 Серпня 2012 10:13
а пан чорнуха українською розмовляє? А то суржик якийсь "оазис красоти і куточок уюта", чи може вже виконує закон про мови? А податківці дійсно найбідніші, скинемось їм ще й на меблі у квартири безоплатні та принесемо хто що може з одягу та їжі!!!!
Луцьк Показати IP 1 Серпня 2012 10:35
а плитку з фонтану назад наліплять? а то фонтан після реконструкції майдану став сильно убогим. квартири отримають податківці, з якого це дива є маса людей які вже років 40 стоять в ченрзі на покращення житлових умов але їх ніхто зараз чомусь не враховує
Вася Показати IP 1 Серпня 2012 14:17
А список "вибраних", на одержання безкоштовного житла, можна побачити?
Лучанин Показати IP 1 Серпня 2012 18:15
Івся ця краса і податківцям квартири і фонтани і цей піар за гроші платників податків за наші гроші

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus