USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Куди подівся новий асфальт у Володимирі-Волинському?

8 Квітня 2013 14:16
Нове асфальтне покриття у Володимирі-Волинському на вулиці Привокзальній, зійшло разом зі снігом.

Асфальтне покриття зникло з дороги разом зі снігом, хоча ремонтували його в останні місяці 2012 року, - повідомляє прес-служба Волинської обласної організації ВО «Свобода».

Депутат Володимир-Волинської міської ради Сергій Коба вимагає від влади не розраховуватися за «капітальний» ремонт вулиці Привокзальної, який проводили у минулому році.

Для погашення заборгованості за капітальний ремонт вулиці Привокзальної у Володимирі-Волинському планують використати 339,7 тисяч гривень субвенції з держбюджету, - повідомив депутат.

Проте, на думку депутата, цей капітальний ремонт не можна назвати навіть якісним латанням ям, адже за декілька місяців нове асфальтне покриття сходить разом зі снігом.

«Можливо, представники влади не їздять по одній із центральних вулиць нашого міста, але я б запропонував їм все ж таки проїхатися. І тоді вони переконаються, що той капітальний ремонт не можна назвати навіть якісним латанням ям, бо за декілька місяців нове асфальтне покриття сходить разом зі снігом, утворюючи все нові і нові вибоїни», - зазначив Коба.

Депутат вважає, що потрібно дізнатися, хто є виконавцем робіт та терміново вимагати усунути недоліки, і в подальшому не користуватися послугами такого недобросовісного підрядника.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Факт Показати IP 8 Квітня 2013 16:01
Усё уже поделено такшо деньгу придется отдать.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus