USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Кравчука роздратувала темрява

13 Грудня 2011 10:37
Вулиці Луцька ще не прикрашені до новорічних свят, попри відповідне розпорядження мерії.

Про це під час оперативної наради у Луцькій міськраді 13 грудня заявив перший заступник мера Святослав Кравчук.

За його словами, попри рішення про підготовку до новорічних свят, згідно з якими луцькі вулиці повинні прикрашатися, місто до новорічних свят не готове.

«Сьогодні залишається практично тиждень до Миколая, до початку новорічних свят. Пройдіться вулицями міста. Просто пройдіться, подивіться. Я не розумію, для чого ми даємо на перших поверхах приміщення під офіси, під торгові заклади, якщо сьогодні вулиця Соборності – темна, вулиця Кравчука – темна», – зауважив Кравчук.
Своєю чергою, перший заступник мера відзначив керівників установ, які виконали розпорядження і прикрасили свої заклади до Нового року. «Подивіться на Волинський національний університет, подивіться на магазин «Перлина», подивіться на магазин «Там-Там», подивіться на магазин «Тигрес», подивіться на декілька зупинок, які знаходяться на проспектах Волі та Соборності», – зазначив Кравчук.

Він обурений і тим, що по місту не освітлюються зупинки, навчальні заклади, торгові точки. «Місто темне. Повністю темне», – додав Кравчук.

Керівники мерії дали на реабілітацію «штрафникам» п’ять днів. Так, Луцький міський голова Микола Романюк пообіцяв, що особисто перевірить виконання доручення.

«У п’ятницю ввечері особисто об’їду місто. Подивлюсь, починаючи з зупинок – і до новорічного оформлення фасадів», – заявив мер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Ярик Кравчуку Показати IP 13 Грудня 2011 12:05
Не всі ж мають стільки грошей щоб і вам заплатити і ще й місто прикрасити. Правильно зробили що не прикрасили - менше пожарів буде.
назарія Показати IP 13 Грудня 2011 12:56
а що буде,коли не приберемо? штраф у 100 грн?тю, на вас! дам 200,лише відчепіться!
VSC Показати IP 13 Грудня 2011 13:04
А ЦУМ? Почему забыл? Он так ярко светился - по праздничному.
Штафники Показати IP 13 Грудня 2011 13:28
А коли вже ви Міська влада будете відповідати за свої вчинки??? Ви не "штарфники" ? Ви тільки вмієте роздавати доручення...
Лучани Показати IP 13 Грудня 2011 13:37
А ЦУМ доручити прикрасити Кревському, який не забезпечив дотримання власниками приміщення вимог правил пожежної безпеки.
лучани Показати IP 13 Грудня 2011 13:38
Якщо Кравчука все дратує -пора на пенсію
Марко Показати IP 13 Грудня 2011 14:07
А ви думали що їм потрібно? Штрафів в кишеньку побільше набрати перед святами. Це ж корупціонери!!!!! Кравчук там і Романюка навчив. Він теж вже в "пір"ячку" сидить. Таке з Цумом сталось - а вони будуть їздити по місту і "наблюдати" як хто прикрасив місто. Ви подивіться на ЦУМ і зробіть висновки.Це бездіяльність нашої влади і призводить до таких наслідків. Це вам не в мерії сидіти у думати що у місті все гарно...Пора взятися за розум і думати не лише про гроші і прикраси міста а у про наслідки...
Марина Показати IP 13 Грудня 2011 15:06
Мало що його дратує... Звільняйся і нічого не буде дратували і людям не будеш настрою псувати
лучанка до Марина Показати IP 13 Грудня 2011 15:54
Підтримую,вже скрізь порядок,тільки вогники не світять.....
Ілля Показати IP 13 Грудня 2011 18:02
Скоро ..... елка, а місто ще не світиться з радості що в нас мерія така пушиста
- Показати IP 13 Грудня 2011 18:02
Треба замовити ще одну жабу. Встановити на центральній площі. От ви й народ! Всім би хотілося, щоб гарно було і святково, але щоб пальчиком об пальчик не вдарити раптом. Так би й сиділи в болоті по вуха. Хто з вас може похвалитися бодай десятиною зроблених справ, зроблених Кравчуком?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus