USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Комунальники можуть скаржитися на лучан в Інтернеті

3 Квітня 2013 14:25
Комунальні проблеми можуть бути наслідками не лише неякісно наданих послуг ЖЕКами, а й спричинені мешканцями будинків, які не знають своїх обов’язків та нищать спільне майно у під’їздах. Тож, у кожного лучанина з’явилася можливість повідомити про проблему в Інтернеті.
Новий проект «Комунальний патруль» презентувала його керівник Юлія Стасюк у приміщенні коворкінг-центру «Репортер» 3 квітня, - повідомляють організатори.
На заході були присутні заступник начальника департаменту ЖКГ Луцької міської ради Світлана Музика, голова комісії міської ради з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження Роман Бондарук, директори ЖКП Луцька, голова ОСББ «Лучани» Юлія Сабатюк, Президент Інституту Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив Петро Лавринюк.
За словами присутнього на заході депутата Луцької міськради Романа Бондарука, проект надасть реальну можливість вирішити комунальні проблеми, які давно турбують лучан.
Усі присутні погодилися з тим, що даний проект стане майданчиком для діалогу між надавачами та споживачами комунальних послуг. Окрім того, вони зазначили, наскільки важливим є розуміння того, що у комунальних проблемах винні не лише комунальні підприємства, які неякісно надають послуг. Часто ці проблеми спричиняють і самі мешканці, які не знають своїх обов’язків та нищать спільне майно у під’їздах.
Для пересічного мешканця процедура «вимагання» якісних послуг від ЖЕКів дуже складна, заплутана, і вимагає знань багатьох нормативно-правових актів. Тому «Комунальний патруль» пропонує просту схему для вирішення проблем. Будь-хто зможе повідомити про проблему та «запустити» механізм їх вирішення, натиснувши лише кілька кнопок на сайті «Комунального патруля».



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
прокоп Показати IP 3 Квітня 2013 16:07
І ваше повідомлення буде доставлено до корзини.СМІТНИКА.І все.
235 Показати IP 3 Квітня 2013 16:14
Так хто ж на кого повинен скаржитись?Лучани на комунальників, чи комунальники на лучан? Невже не можна придумати правильну назву статті? А от скарг лучан на комунальників буде вдосталь. На мою думку їх ніхто конкретно не буде розглядати, як завжди будуть відписки і все... Даремна показуха !А от обличчя Сабатюк (перше фото) скоро не влізе на фото, "схудла" за рахунок ОСББ!
лучанин Показати IP 3 Квітня 2013 16:55
а пробували скаржитися хоч раз самі? ті жеки посилають тебе... далеко. може, їх хоч заяви у міську раду налякають. а щодо смітника, прокоп, не праві. Зараз існує закон "про звернення громадян". тому хочуть жеки, чи не хочуть, а реагувати мусять, бо якщо ні - пряма дорога у прокуратуру.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus