USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

«Книжковий пасаж» переселять

19 Січня 2012 16:15
Торговельний комплекс «Книжковий пасаж» на вулиці Лесі Українки в Луцьку у зв’язку зі створенням Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) можуть відселити в інше місце.

Про це йшлося під час засідання робочої групи з реалізації проекту створення Центру надання адміністративних послуг у місті Луцьку, - повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Луцький мер Микола Романюк наголосив на важливості розробки проектно-кошторисної документації, технічних умов та документів на землю, адже лише по закінченню виконання цих завдань розпочнеться організація проведення тендеру на визначення підрядника виконання робіт.

«Ми це робимо для територіальної громади, для міста. Кожен лучанин буде дуже вдячний за те, що при вирішенні того чи іншого питання не треба буде ходити по колу. Всі служби працюватимуть злагоджено, в одному місті. Тим паче, що робота виконавчих органів у багатьох питаннях перетинається», - зазначив він.

До уваги присутніх було представлено проект фасаду майбутнього Центру, проте після висловлених зауважень його повернули на доопрацювання. Розглянуто питання щодо отриманих технічних умов для реконструкції приміщення ЦНАП та подальших планів роботи з викупу приміщення, що знаходиться у приватній власності, та передачу приміщення ЦНАП на баланс міської ради.

Проблемним питанням залишається «Книжковий пасаж». Микола Романюк запевнив, що «міська влада не кине книгу напризволяще», продавцям обов’язково знайдуть інше, рівноцінне місце для торгівлі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
цікавий Показати IP 19 Січня 2012 20:44
Біля заводу Шуберта мабуть, бо чинушам не буде де тачки паркувати
Я Показати IP 19 Січня 2012 22:49
тож пасаж приватизований, як ви його перенесете?
Саша Показати IP 20 Січня 2012 09:12
Такий жах повинен однозначно зникнути з вулиці. Важко уявити, що хтось міг дозволити такий бардак поставити.
234 Показати IP 20 Січня 2012 09:34
тепер хабарі будуть братись в одному місці, не треба буде бігати по різним куткам міста. Цікаво, а як будуть ділитись після цього? А взагалі чи нема місця для створення такого центру у готових будівлях, щоб не витрачати даремно людські гроші. Наприклад, на проспекті Грушевського у колишній КЕЧ. Думайте панове владці!!!!!!
Просто любопытный Показати IP 20 Січня 2012 11:30
Проект сооружения "Пассажа"-любимое детище С.Е.Кравчука во времена первого подхода к городской кормушке. Интересное кино-чем дальше,тем больше дух захватывает.
осанізатор Показати IP 20 Січня 2012 12:57
Через цей пасаж було десятки кримінальних справ. Люди здавали гроші, а співвласниками не стали. А правдолюб Святослав Кравчук в цій "пасажній" справі в л...і по шию. До чого б не торкався Кравчук, від усього віддає тухлятиною і мертвечиною. А корчить із себе святішого за папу римського.
свідок Показати IP 29 Січня 2012 01:56
Мабудь забули, що грандіозна афера розпочалась у 2001 р з пропозиції Кравчука підприємцям, що на лотках продавали книги біля ЦУМУу, а саме "переселити" - надати їм в оренду земельну ділянку біля Будинку побуту для будівництва книжкового торгівельного центру. Підприємці з радістю погодились, внесли інвестиції, але не отримали ні земельної ділянки, ні будівлі. Тривають суди з 2004 року, яки завершуються визнанням права власності за інвесторами на магазини будівлі. Тим часом відповідач - забудовник та орендар (скоріше підставна особа) з інвестицій обманутих громадян "качає бабло" по повній програмі. А саме, збирає, як власник, кошти з підприємців, яким самоуправно відчужив магазини інвесторів. Відповідно ділився «баблом» з міською радою - ринковий збір, оренда, таке інше... О це бізнез під стінами міської ради. Обнадіяли, обібрали, познущались. І тут знова появились інтереси міської влади. А те, що є рішення судів, є приватна власність, оформлена в БТІ, цим ні хто не цікавиться. Вже "виселили" від ЦУМу один раз. Ще раз хочуть "виселити"!! Видно, мало ще біди наробили людям!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus