USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Хочуть продати частину «Променя»

19 Червня 2012 16:45
ТзОВ «Версаль ЛТД» можуть дозволити приватизацію частини нежитлового приміщення в будівлі кінотеатру «Промінь». Таке право їм гарантовано законами України, бо, орендувавши площу, товариство провело ремонтних робіт на майже 65 тисяч гривень.

Про це йшлося 19 червня під час засідання майнової комісії Луцької міськради.

Начальник відділу комунального майна мерії Тарас Яковлев розповів, що орендар нежитлового приміщення площею понад 61 квадратний метр, яке розташоване на першому поверсі будівлі кінотеатру «Промінь», просить дозволити приватизацію об’єкту.

Як пояснив посадовець, ТзОВ «Версаль ЛТД» орендує приміщення понад півроку і розробило проект його реконструкції, який затверджено виконкомом Луцькради.

«Взяли дозвіл і здійснили роботи на об’єкті. Вартість робіт - 64,8 тисячі гривень. Це дає право винести проект рішення про приватизацію площі на розгляд сесії», - додав чиновник.

Також він зауважив, що фахівці його відомства підтримують продаж приміщення.

Зрештою, депутати вирішили рекомендувати приватизацію нежитлових «квадратів».

Нагадаємо, 28 березня міська рада дозволила приватизацію «комунальної» частини будівлі «Променя», а 25 квітня визначила умови продажу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вася Показати IP 19 Червня 2012 17:07
Очумєть............ Галімий шахрай вимутив все таки Версаль.........
Лучанин Показати IP 19 Червня 2012 21:07
Давайте я компенсую йому 65 штук і не мене приватизуєте. Думаю таких як я в Луцьку сотні!!!! Нас розводять як лохів. Це ж громадська власність! Наша загальна, лучани!!!!
Тарас Показати IP 20 Червня 2012 07:31
Є ще один вихід:підпалити,як підпалили ЦУМ,а тоді забрвти НА ХАЛЯВУ...
Cусід Показати IP 20 Червня 2012 11:02
В нас все купується і продається,навіть приміщення громадської власності.При тому за дуже незначні кошти.........Для своїх......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus