USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Керівнику «Луцьктепла» не подобається кафе у Луцьку

7 Березня 2013 17:01
Попри розпорядження знести самовільно зведене біля НМЦ профспілок у Луцьку літнє кафе, воно продовжило працювати. Якщо ж цього року це триватиме, зі справою можуть попрохати розібратися у прокуратурі.

Про це в інтерв’ю газеті «Луцький замок» заявив депутат Луцької міської ради, заступник директора ДКП «Луцьктепло» Артур Василевський.

Директора навчально-методичного центру профспілок Галину Даниленко зобов’язали знести літнє кафе на зеленій зоні впритул до НМЦ на проспекті Відродження, 24, будівництво якого вона нібито дозволила. Про це Артуру Василевському стало відомо із відповіді Луцького міського голови Миколи Романюка на депутатський запит обранця громади.

«Така ж відповідь прийшла і від заступника міського голови Лариси Соколовської», - додав депутат.

За словами Василевського, після цього кафе «дивним чином» продовжило працювати. «Думаю, цієї весни його знову відкриють, хоч воно не має жодних підстав там перебувати», - зазначив він.

Так, Василевський стверджує, що кафе стоїть на силових кабелях і під електромережами та прибудоване до трансформаторної підстанції, що не відповідає жодним будівельним нормам та вимогам безпеки.

«Чому не вживають жодних заходів «Волиньобленерго», інспекція державного архітектурно-будівельного контролю та інші установи? Невідомо!», - висловився Артур Василевський.

Окрім того, обранець громади зазначив, що підприємцю, якому дали дозвіл на зведення кафе, уже зносили «творіння» навпроти Палацу культури, виселяли з магазину «Лілея» та з центрального парку культури і відпочинку.

«Якщо питання не вирішиться, буду звертатися у прокуратуру – нехай вона займається і розслідує, на яких підставах збудовано та працює це кафе, та ще й з такими порушеннями», - підсумував депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Просто так Показати IP 7 Березня 2013 17:06
Та там ще з боку шашлички смажили "армяшкі"...цирк а не місто...
ас Показати IP 7 Березня 2013 18:07
Артур ти супер парень ,таких треба побільше,АРТУР,,,,,,,ФОРЕВАААА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus