USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Кафе біля дитячої поліклініки не буде?

4 Грудня 2012 17:17
Рішення виконавчого комітету Луцької міської ради щодо розміщення на території дитячої поліклініки кафе прокуратура вважає незаконним.

Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Волині.

Прокуратура Луцька внесла подання міському голові обласного центру Волині з вимогою усунути порушення закону, виявлені під час перевірки з питань додержання виконавчим комітетом Луцької міської ради вимог законодавства при погодженні розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

Так, виконавчим комітетом Луцької міської ради 8 листопада 2012 року прийнято рішення № 743-1 яким погоджено ТОВ «ЕМПІРО УКРАЇНА» розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності ‒ павільйону дитячого кафе-кондитерської з дитячим майданчиком для розваг ‒ на 1 рік на проспекті Волі, 3а у Луцьку.

Прокуратура встановила, що це рішення є незаконним, адже управлінням містобудування та архітектури Луцької міської ради не надавався висновок про відповідність намірів щодо місця розташування тимчасової споруди на території комунального закладу «Луцька міська дитяча поліклініка» комплексній схемі розміщення тимчасових споруд та будівельним нормам.

Окрім того, законом не допускається розміщення на земельних ділянках закладів охорони здоров’я функціонально не пов’язаних з ними будинків і споруд.

Питання про скасування незаконного рішення розглядатиметься на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Про результати розгляду подання та вжиті заходи з усунення виявлених порушень буде повідомлено додатково.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Z Показати IP 4 Грудня 2012 17:43
А в Луцьку є хоч одне дитяче кафе, де? з ностальгією згадую Буратіно.
Михайло до Z Показати IP 5 Грудня 2012 08:12
Було - Мадагаскар на 33-му. Вже піцерія...
djyj Показати IP 4 Грудня 2012 18:12
Невже.
Можна Показати IP 4 Грудня 2012 23:13
А можна надати інформацію як і ким було прийнято документи від неіснуючого підприємства та директора? (подейкують, що кафе все рівно буде, бо Славік дуже хоче).
Грета Показати IP 5 Грудня 2012 04:38
Спекулюючи на дітях, добиваються таким чином дозволів на будівництво, щоб перетворити з часом на пивнушку і забігайлівку, де будуть знищувати нашу молодь. Правильно вчинила прокуратура, що втрутилась і добивається скасування рішення міської ради. Щоб таке верховенство закону було скрізь, то може і повірили б у справедливість.
Маня Показати IP 5 Грудня 2012 10:49
А я думаю-це ласе, прибиткокве містечко пригледів хтось з вищепоставлених наших начальничків.Поудмайте самі, діток ведуть в поліклінуки, а це масово ведуть,бо яке ж зараз наше здоровя, побучивши це кафе і рекламу,звичайно, яка б красувалася рівзними барвами, обмине його. І дітки б тягнули мась і татусь за руки,щоб туди вели. І вели, бо що робити з нашими чадами,хто б мав за що, а більшість,то ні,бо ми пересічні жителі нашого Луцька- це люд, який робить на нашу мізерну зарплатню,ото б косили бабло наші можновладці- це продумано досить розумно,чого така місцинка пустуувати має,вони скоро на повітрі будуть бабло косити,бо заставвлять нас за нього платити.Молодці прокуратура, що не дозволила будуватися.Приймайтек таке рішення почастіше, бо вони ці олігархи вже думають, що можуть купити все
Александр Показати IP 5 Грудня 2012 11:19
Что меня удивляет больше всего: то же Буратино, если бы осталось детским кафе, причем не по названию, а по идеологии реальной работы, безусловно приносило бы больше дохода хозяевам, чем нынешний магазин. Правда для этого нужно было бы им думать и креативно работать, но, видать, не судьба, шальные деньги "за аренду" привычнее...
Чеширский Кот до Александр Показати IP 5 Грудня 2012 11:48
Не факт. "Михайло 8:12" привел удачный пример.
Віка Показати IP 5 Грудня 2012 13:05
От би прокуратура, свого часу, щоб так "Буратіно" займалась!:)
Александр Показати IP 5 Грудня 2012 14:53
для уважаемого Кота: вся разница в том, кто чем занимается. Уверен, у Бровина с его выпечкой и безукоризненым обслуживанием вышло бы замечательное детское кафе. А Мадагаскар был темным, холодным, неуютным даже для взрослых (мое личное мнение)и с неудачным расположением. А что, пицца сейчас там востребована? Пиццерий слишком много в Луцке, мало хороших суши-баров, даже в Карамели уровень суши оставляет желать лучшего, не их это. Надеюсь, франчайзинг от СушиЯ в ЦУМе поставит планку.
Чеширский Кот до Александр Показати IP 5 Грудня 2012 15:58
Вы хотели сказать: кто КАК занимается? Соглашусь, нет убыточного бизнеса, есть бестолковые менеджеры.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus