USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Інвестори не хочуть братися за будівництво готелю у Старому місті. ФОТО

7 Березня 2013 18:31
Пропозицій щодо будівництва об’єкту на приватній ділянці біля замку Любарта до управління містобудування та архітектури Луцької міськради поки що не надходило.

Про це повідомив заступник начальника управління містобудування та архітектури Луцької міської ради Ярослав Матвіїв, - повідомляє «ВолиньPost».

Зі слів головного художника міста, раніше був інвестор, який хотів звести комерційний об’єкт –імовірно, готель з рестораном – на місці будинку на замковій площі, де колись було бюро технічної інвентаризації.

«Були колись проектні пропозиції зробити там готель. Але це нічим так і не завершилося», – розповів посадовець.

За його словами, збудувати будь-що в історико-культурному заповіднику – складно. Наразі ж інвесторів, зацікавлених у цій ділянці біля замку, немає.

«Треба почати з визначення охоронних меж пам’яток, які є в заповіднику. Охоронну зону замку, костелу. А тоді вже розглядати питання будівництва готелю, скажімо. Це важливо. Бо комерційний об’єкт у такому місці не можна просто так звести», – зазначив Матвіїв.

«Це приватна власність. Воно пустує. Він робив спроби продати його, але ніхто не хоче купувати», – пояснив Матвіїв.

Як розповіли у Інституті проектування «Комфортбуд», кілька років тому вони розробляли концепцію проекту готелю з рестораном для будівництва біля Луцького замку.

«Замовник щось собі, очевидно, планував. Хотів, мабуть, звертатися у міську раду, щоб виділили ту земельну ділянку. Але на тому все й завершилося», – пояснив директор Інституту Андрій Вишневський.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Сергiй Показати IP 7 Березня 2013 19:35
любов до башенок непабедiма...
СТУДИНЕЦЬ Показати IP 7 Березня 2013 21:46
ЦЕ З ЯКОЇ ПОРИ В СТАРІЙ ЧАСТИНІ МІСТА ВЗЯЛИСЯ ПРИВАТИЗОВАНІ ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ. АДЖЕ ПРИВАТИЗАЦІЯ ЗЕМЛІ В ІСТОРИЧНІЙ ЧАСТИНІ МІСТА ЗАБОРОНЕНА. ПРОКУРАТУРІ ПОВИННО ДОБАВИТИСЬ РОБОТИ.ДЕЖ ПРИНЦИПОВІСТЬ МАТВІЄВА. ЗЕМЕЛЬНОМУ ВІДДІЛУ МІСЬКРАДИ ТА ПРОКУРАТУРІ НЕОБХІДНО ПОДИВИТИСЬ НА ПУБЛІЧНУ КАРТУ ЗЕМЕЛЬНОГО КАДАСТРУ ТА ПРИЙНЯТИ ВІДПОВІДНІ РІШЕННЯ ЗГІДНО З ЧИННИМ ЗАКОНОДАВСТВОМ УКРАНІНИ.
незнаний Показати IP 7 Березня 2013 23:39
Краще яму на Братковського 20 засипте. Вже пройшло 7 місяців як мер обіцяв це зробити..........................
алекс Показати IP 9 Березня 2013 09:51
треба перемейнувати вулицю миру на вулицю писля вийны

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus