USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.60 10.80

Як депутатська делегація гуляла Луцьком. ФОТО

6 Липня 2013 10:24
З ознайомчим візитом до Луцька приїхала делегація Бердичівської міської ради на чолі з секретарем ради Василем Толочком. Зустрівся з колегами секретар міської ради Григорій Пустовіт. Він привітав депутатів Бердичівської міської ради у Луцьку та побажав їм гарного проведення часу у місті. Також під час розмови обговорили питання налагодження співпраці між Луцьком та Бердичевом у різних сферах, - йдеться на сайті міської ради.

Члени делегації оглянули місто, завітали до Луцького замку та Музею волинської ікони.

Секретар Бердичівської міської ради Василь Толочко зауважив, що декілька разів був проїздом у Луцьку, однак, через різні причини ніяк не випадало нагоди більш детально оглянути місто. І от, така можливість з’явилась.

Він наголосив, мовляв, Луцьк - дуже гарне, затишне, справді європейське місто з давньою історією. За його словами, тут - хороші й привітні люди.

Секретар Бердичівської міської ради зазначив, що членам делегації дуже сподобався один із символів нашого міста – Луцький замок. Особливі враження в усіх залишилися й від відвідин Музею волинської ікони. Він наголосив, що тут представлена вражаюча експозиція, а її центральний експонат - Холмська ікона Божої Матері - не може залишити нікого байдужим. Він наголосив, що це дуже добре, що така святиня знаходиться саме у Луцьку.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Людмила Показати IP 6 Липня 2013 20:56
БеГдичів- Герш Пустовійт. Хава нагила, хава нагила Хава нагила хава Уру, уру ахим!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus