USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

«І дух, і волю України» намалювали луцькі діти. ФОТО

14 Жовтня 2012 17:00
Півсотні луцьких школярів взяли участь в мистецькому експрес-пленері. Понад дві години вони відтворювали фарбами свої роздуми про «дух і волю України».

Мистецька подія розпочалася 14 жовтня о 13.00, а завершилося за більш як дві години.

У визначений термін митці завершили працювати, а журі у складі директора Луцької художньої школи Івана Гаврилюка, його заступника Людмили Салинської, викладача школи Людмили Майко, народної художниці України Тетяни Майко взялося визначати найкращих.

Начальник управління культури Луцької міської ради Тетяна Гнатів розповіла, що дійство приурочене не лише до Дня українського козацтва та 70-річчя створення УПА, а й до Дня художника, який цього року випав саме на 14 жовтня.

Тому вона вручила найкращим педагогам міської художньої школи грамоти та подяки від мерії, а після того журі оголосило результати.

Варто зауважити, що 50 дітей-учасників боролися не лише призові місця, а й за глядацьких симпатій та сертифікат від міського голови на 300 гривень. Також юні митці отримали заохочувальні подарунки: альбоми, фарби тощо.















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus