USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.65 10.90

Клімчука просять перевірити луцький «Діснейленд». ДОКУМЕНТИ

6 Грудня 2012 13:47
Голову Волинської ОДА Бориса Клімчука просять перевірити законність будівництва і виділення ділянки під будівництво «Луцького Діснейленду».

Відповідне звернення до губернатора надіслав голова ВОМГО «Патріотичний Щит» Святослав Сивак.

Згідно з текстом документів, громадськість стурбована зведенням торгово-розважального об'єкту. Мовляв, «Діснейленд» може стати ще одним місцем в парку, де продаватимуть алкоголь, а для дітей поставлять гойдалку і називатимуть її «ігровим містечком».

«Нас турбує, чи справді на місці даного будівництва постануть ігрові майданчики, чи в місті виникне нове місце, де продаватимуть алкоголь. Наша організація займається пропагандою здорового способу життя, тому нам не байдуже, що буде в результаті будівництва, адже ми не раз ставали свідками, коли, прикриваючись благородними цілями і намірами, на місці зведення суспільно важливих об'єктів поставали чергові торгові центри, бари та магазини», - йдеться у зверненні.

Аналогічні звернення відіслані на адресу мера Луцька Миколи Романюка та міського прокурора Сергія Даніліна.

Нагадаємо, 26 листопада виконком міськради погодив громадянці Аллі Рожанській розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності (група літніх торгових майданчиків «Луцький Діснейленд» - дитяче ігрове містечко).

А 28 листопада про об'єкт говорили під час останньої сесії міської ради. Зокрема, на прохання мешканців будинків №8 та 10, що на проспекті Волі, депутати звернулися до прокуратури, аби у відомстві перевірили законність рішення виконкому міськради, яким громадянці Аллі Рожанській дозволили зведення «Діснейленду».

Окрім того, до «Діснейленду» виникли зауваги в членів громадської ініціативи «Збережемо древній Луцьк». Зокрема, Світлана Андрейчин заявила, що торгово-розважальний об’єкт руйнує композиційний зв’язок забудови з природним ландшафтом.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Чеширский Кот Показати IP 6 Грудня 2012 14:51
Поддерживаю. ОНО там совсем лишнее. В парке куча свободной территории, осваивайте на здоровье.
Коментатор Показати IP 6 Грудня 2012 14:57
І ще б прибрали пивнуху Чернецького на іншій стороні фонтанів. Цікаво вона як зареєстрована, бо там теж гойдалки стоять. Мабуть теж ігровий майданчик для дітей?
Знаючий Показати IP 6 Грудня 2012 16:04
Звернення, щодо цього "ленду" в прокуратурі є ще з 14 листопада. Доречі, всі об'єкти навпроти розташовані на приватній території, за придбання якої сплачено в бюджет кошти і регулярно сплачується податок на землю, а от "ленд" буде розміщено на земельній ділянці міста (на основі "паспорта прив'язки") без сплади податків, без права власності, без орендної плати...
Охренеть Показати IP 6 Грудня 2012 16:36
Охренеть! Напевно, у Романюка тут великий інтерес
Александр Показати IP 6 Грудня 2012 17:29
Нужно признать, если Знающий говорит правду, это афера.
Тямущий до Александр Показати IP 6 Грудня 2012 17:49
Знаючий знає що говорить. Підтверджую.
Valet Показати IP 6 Грудня 2012 18:32
Що за волохата рука в цього Діснейленда?))
гиии Показати IP 6 Грудня 2012 23:58
може то не волохата рука, а побрита...))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus