USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

«Друга Ріка» здивована концертом у Луцьку

10 Липня 2012 15:38
Музиканти українського рок-гурту «Друга Ріка» здивовані, що на їхній концерт у Луцьку прийшло мало людей.

Про це фронтмен гурту Валерій Харчишин розповів під час чат-конференції на порталі tochka.net.

Команда «Друга Ріка» виступала в обласному центрі Волині у рамках фан-фестивалю, приуроченому Євро-2012.

«Мені було дуже дивно, що коли ми вийшли на сцену, на безкоштовному концерті на головній площі міста було дуже мало людей», ‒ сказав Валерій Харчишин.

Музикант не сприйняв невелику кількість людей на власний рахунок, а подумав, що це ‒ недопрацювання організаторів.

«Ми зрозуміли, що організатори забули про рекламу, а від того ми почали лабати ще голосніше і попросили звукоінженера накрутити максимальний звук для того, щоб люди почули і збіглися на наш концерт. Що, зрештою, і отримали ‒ кількість слухачів збільшилась втричі», ‒ сказав Харчишин.

Крім того, музикант поділився враженнями від перебування у Луцьку. «Мені дуже сподобався готель, в якому я жив, я навіть сфотографував і виклав фотку в Твіттері», ‒ зізнався лідер «Другої Ріки».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Александр Показати IP 10 Липня 2012 15:48
Мудрое решение фронтмена! А почему бы на "Моторе" не взять на пару часов реактивный двигатель самолета и не поставить на сцену?
Михайло Показати IP 10 Липня 2012 16:37
А що це за готель? Це "Срібні лелеки" чи я помиляюсь?
Чуйна Показати IP 10 Липня 2012 22:06
Валєрчик, золотенький, не було жодної реклами, що ти з хлопцями приїдеш у древній Лучеськ(( Іваницький ніякого оголошення не помістив(( Всі збиралися на НІЧ у Замку((
Дуся Показати IP 10 Липня 2012 22:08
Валєрочко, реклами дійсно ніде не було((
Помилка Показати IP 11 Липня 2012 07:56
Вони виступали не на КІА, а на відкритті "На хвилях Світязя"
Третя рука Показати IP 11 Липня 2012 08:49
До Чуйної: Причому тут Іваницький? Організацією і рекламою, в тому числі, займався Андрій Котищук. Хай у нього спитають де рекламний бюджет:)))
лучанин Показати IP 11 Липня 2012 09:52
а хто вони такі та ріка і що співають? да і кому треба та попса
Всезнайко Показати IP 11 Липня 2012 13:49
Якийсь гурт аматорський, яких тисячі, кому він потрібний, навіть якби була реклама...
знаюча Показати IP 11 Липня 2012 23:50
Друзі! На скільки мені відомо, Іваницький взагалі не займався організацією фестивалю "На хвилях Світязя".Іваницького, людину яка придумала цей фестиваль ,організатори взагалі навіть не запросили на фестиваль. Тому й була така і організація фестивалю без реклами і були такого рівня артисти.Як би до Іваницького не ставилися,але він вкладав душу в цей фестиваль і цей фестиваль "На хвилях Світязя" був візитною карткою Волині, на фестиваль приїзджали відомі артисти Руслана,Гнатюк,Кароль,Віраси,Петрененко, Павлік,Толкунова,Боярський,Зібров,Лорак та інші відомі співаки, співачки і музичні колективи а не якісь - "Друга ріка" чи "Друга нога".Шкода, що Івницький віддав фестиваль "На хвилях Світязя" нашому універу, а там і не вміють і не знають як фестиваль зробити достойно, тому й така організація, що немає ні реклами, ні глядачів-слухачів.Якщо чесно, то мені шкода цих артистів з цієї "Другої ріки",бо дійсно,коли не має людей, то будь якому артисту прикро. Але це вже питання не до артистів а до організаторі фестивалю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus