USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Депутати погодили створення ще одного управління в Луцькраді

18 Грудня 2012 15:16
Рішення щодо створення управління туризму та промоції прийняли депутати під час сесії Луцькради.

Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи Луцькради.

Сьогодні на засіданні сесії міської ради депутати заслухали начальника відділу розвитку туризму управління міжнародного співробітництва та туризму міської ради Наталію Бунду з питань внесення змін до рішення міської ради від 30.12.2010 № 3/6 «Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів»; затвердження Положення про управління туризму та промоції міста Луцька; внесення змін до рішення міської ради від 28.11.2012 №34/42 «Про Програму розвитку конкурентоспроможної туристичної галузі у місті Луцьку на 2013-2014 роки».

Вона акцентувала, що минулого року вперше з міського бюджету було суттєво підтримано розвиток туризму у місті. Було розроблено логотип міста, офіційний туристичний сайт міста, відкрито КП «Центр туристичної інформації та послуг», новий оглядовий об’єкт – оглядовий майданчик «Панорама міста Луцька» тощо. Також було проведено ряд робочих зустрічей з готельєрами, рестораторами та туроператорами щодо об’єднання зусиль для розвитку конкурентоспроможної туристичної галузі Луцька.
Аби привабити туристів вперше провели відкриття туристичного сезону Луцька, розробили туристичну карту-схему центральної та старої частин міста Луцька. Наталія Бунда вважає, що нове управління туризму та промоції міської ради дасть можливість місту продовжити започатковані позитивні тенденції та набуватиме дедалі більшого значення для розвитку економіки та соціальної сфери у місті. Депутати прийняли рішення щодо створення управління туризму та промоції, затвердили Положення, яке встановлює правові засади організації його діяльності.
Депутати також підтримали Положення про управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності, з яким познайомив начальник управління міжнародного співробітництва та туризму Микола Іванюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Чеширский Кот Показати IP 18 Грудня 2012 16:02
Бунду начальником утвердили? А когда?
Інна Показати IP 18 Грудня 2012 16:42
"Сьогодні на засіданні сесії міської ради депутати заслухали начальника відділу розвитку туризму управління міжнародного співробітництва та туризму міської ради" Наталію Бунду......."Депутати також підтримали Положення про управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності, з яким познайомив начальник управління міжнародного співробітництва та туризму Микола Іванюк". і після цього створили ледь не однойменне управління. А названий відділ чи управління Іванюка не могли ці функції виконувати?
Туристас Показати IP 18 Грудня 2012 18:31
..ядовита парочка Артур та Бунда Наталочка
) Показати IP 18 Грудня 2012 20:11
гламурные подонки прогнившего запада хлынут в Луцк - заживем!
не_EXPERT Показати IP 18 Грудня 2012 22:40
Як заповнити та заселити кабінети нової Луцькради? - Створювати управління в яких по 10 зам-замів.
D Показати IP 19 Грудня 2012 15:00
Ну так, треба ж попристроювати дочок, племінниць, знайомих у теплі місця, що б і не перероблялись і при роботі були - нате нове управління, ще один розсадник дармоїдів.
МИ до D Показати IP 19 Грудня 2012 15:47
100000%

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus