USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.52

Чистили парк – заробили штраф. ФОТО

12 Грудня 2011 17:15
У Луцьку в парку імені Лесі Українки працівники фірми, яка оновлює систему меліораційних каналів та проводить розчищення паркових хащів, 12 грудня самовільно спалювали сухе листя та гілля. За це порушення вони можуть заплатити штраф обсягом від 340 до 1360 гривень.

Приблизно о 12.00 центральний парк Луцька неподалік Центрального ринку виявився оповитим димом. Невідомі там розклали багаття, спалюючи листя та гілки дерев.


На місце події прибули працівники відділу муніципальної дружини Луцької міськради. Як з’ясувалося, «піротехніки» - це працівники підприємства, яке оновлює систему меліораційних каналів та проводить розчищення паркових хащів.


Заступник начальника відділу муніципальної дружини Луцької міськради Сергій Сльозко розповів, що розчищення проводилося з порушенням Кодексу України про адміністративні правопорушення. Бо працівники підприємства зрубували сухі дерева, а гілля та листя, які залишалися після цього – спалювали.

«У Луцьку діє розпорядження міського голови Миколи Романюка, яке забороняє це робити. Тому ми склали протокол про адмінпорушення і десь за 10 днів збереться комісія, яка визначить розмір штрафу», – зауважив він.

Як стверджує посадовець, на винуватців очікує штраф обсягом від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Тобто від 340 до 1360 гривень.

Водночас представники підприємства припинили спалювання. Прокоментувати ситуацію вони відмовилися.

Натомість у коментарі «ВН» начальник відділу екології міськради Борис Сорока заявив, що він не знав про подібні порушення. Мовляв, від лучан не надходило скарг про подібні дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Микола Показати IP 12 Грудня 2011 18:24
Вже зовсім здуріли з своїми штрафами і палінням
Сергій Показати IP 12 Грудня 2011 18:46
Як завжди хлопці обід гріли та самі грілися біля багаття з екологічних дров і листя там не горіло, дивуюся з цих нікчемних служб там де справді потрібно їх ніколи немає, масово всі спалюють на городах, дачах, приватних масивах різного роду мотлох та й часто спалюють покришки де явно чорний отруйний дим, різні шиномонтажні будки у місті гріються буржуйками де палять явно не такими якісними дровами, та навіть ЦУМ горів весь день і що штраф з нього у бюджет міста перерахували? Якщо так до справи підходити тоді потрібно всі котельні, буржуйки, автівки і інше що димить штрафувати 8)) розумію тих хлопців "Прокоментувати ситуацію вони відмовилися." Парк буде і надалі смітником імені влади.
Ханах Показати IP 13 Грудня 2011 01:37
Так і дійсно нах прибирати у цьму ср..ому парку. Хай воно саме палає синім полум*ям. Раніше було бажання прибирати у парку. А зараз пішло воно під три чорти.
Serg Показати IP 13 Грудня 2011 08:20
Як це навіщо прибирати? Приберуть, позрізують сухі дерева, розчистять паркові хащі, відновлять меліоративні канали і все це за державний кошт і піде парк в приватні руки.
Ваня Показати IP 13 Грудня 2011 09:37
І тут без Міської ради не обійшлось. Все їм не так. Така влада не порадить не навчить, а тільки штрафи збирає і по судах тягає своїх же лучан. Складається враження, що ця влада не для покращення життя лучан, а для контролю і "обдирання" . А скільки проблем у місті??? Де ваша чесність і присяга перед людьми, пане Міський Голова і Ваші мудрі заступники?
назарія Показати IP 13 Грудня 2011 12:57
там і сьогодні палять!
) Показати IP 13 Грудня 2011 15:14
все спалить на х...
бу Показати IP 13 Грудня 2011 16:38
нах палите всё!!!пох на штрафы
Сергій Показати IP 13 Грудня 2011 18:55
Обіцяли малозабезпечиним лучанам дрова, чому ж не завезли за кошти міського бюджету ці дрова, що на фото? Бензину немає! А є бензин для газонокосілок, які своїм зношеним станом нічого не приносять місту лише звук реактивного двигуна))) та сморід і купа пилу у вікна лучан, та й навіщо там косити де не рівна поверхня, де купа сміття? (розрівняти і підсипати землі, зібрати сміття). Словом є дії, але без толку.
Вася (Гнідава) Показати IP 13 Грудня 2011 19:06
ДЕррррегуляція, мля...
Dyssja Показати IP 16 Грудня 2011 11:51
вчора їхала з старого ринку там через кожні 50 метрів вогнища більші від людського зросту чого нічого не змінилось із накладенням штрафу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus