USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

«Біла Вежа» у Луцьку присвятила пісню загиблому герою

28 Березня 2016 16:47
“Не можеш ти піти, надії промінь не згас, здолати цю пітьму було покликано нас!”.

“Біла вежа” в Луцьку присвятила пісню загиблому герою Роману Луцюку.

Нагадаємо, уродженець села Шклинь Горохівського району Роман Луцюк помер у ніч з 19 на 20 березня під час лікування у США. Він був активним учасником Євромайдану, а 30 травня 2014 року був зарахований до лав 24-го батальйону територіальної оборони «Айдар», згодом отримав два поранення під час бойових дій на сході України. В останню путь героя провели 26 березня.

Пісню “Ми не забули” гурт, який виступив у Луцьку вчора, 27 березня, у рамках туру «Бути вільним» у «ЛучеSк-пабі», присвятив загиблому бійцю і іншим хлопцям, які ціною власної безпеки та подекуди життя, боронять Україну.

“На жаль, ця тема дуже гірка і вона не могла не відбитися на нашій творчості. Ця пісня - данина пам'яті тим подіям. Ми хотіли сказати, що дійсно не забули. У мене народився текст, основа музики, а хлопці допомогли все це зібрати разом”, - розповідав в одному із нещодавніх інтерв’ю бас-гітарист гурту Євген Скоценко.

Хлопці, яких добре знає слухацька аудиторія зокрема завдяки їх участі у шостому сезоні Х-фактору, підкорили і луцьку публіку, вперше побувавши на Волині. “Неймовірно тішить, коли потужний голос доповнює якісне звучання музичних інструментів. А самі артисти – харизматичні та водночас доступні”, - зауважила лучанка Ольга Ткачук.

До слова, музиканти в акустичному варіанті виконали пісню “Виростеш ти сину” на вірші Василя Симоненка.

“На цей твір ще діє авторське право, але ми познайомилися з онукою поета, Мирославою Симоненко, яка проживає в Канаді, і вона люб'язно дозволила використовувати ці вірші”, - коментували свого часу хлопці.


Довідково:
«Біла Вежа» — український рок-гурт.
По праву вважається одним з найромантичніших рок-гуртів України. Творчість «Білої Вежі» - щира та чуттєва, а завдяки рок-музиці - ще й потужна та енергійна. Лірика пісень гурту глибока та змістовна.
З серпня 2015 року гурт «Біла Вежа» - учасник шостого сезону національного співочого шоу «Х-Фактор» на СТБ. Подолавши попередні етапи, хлопці увійшли у ТОП-5 найкращих виконавців 6 сезону «Х-Фактор».

Фото - Таблоїду Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дана Показати IP 28 Березня 2016 21:06
Шкода Романа, вспівчуваю рідним.... А це все скрита реклама групи!
От до дана Показати IP 28 Березня 2016 22:30
Хлопцям дякую! Людяні, чуйні і талановиті. Музика рятує.
Степан Показати IP 29 Березня 2016 10:25
За музику

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus