USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

«АвтоПаркСервісу» хочуть дати ще одну парковку

23 Липня 2012 17:26
Приватному підприємству «ВКФ «Домінанта», що звернулося до міськради з проханням про продовження договору оренди земельної ділянки для обслуговування денної парковки автомобілів, земельна комісія відмовила. Натомість запропонувала надати її КП «АвтоПаркСервіс».

Про це стало відомо під час засідання комісії 23 липня.

Члени комісії мотивували свою відмову тим, що фірма нібито не використовує земельну ділянку, що розташована на вулиці Карпенка-Карого, 1а, за призначенням.

Голова комісії Володимир Никитюк заявив: «Вони не використовують ділянку під парковку тому, що там ходять якісь підприємці і збирають гроші, яким не давали земельну ділянку. А їм давали, а вони її за 5 років так і не використали».

Схожу думку висловив член комісії, «нашоукраїнець» Андрій Козюра. Він,зокрема, поцікавився: «Хто покаже мені чек, що там дають чеки від «Домінанти»? Депутат запропонував, як він сам висловився, «альтернативне» рішення – запропонувати КП «АвтоПаркСервіс» оформити цю ділянку для поповнення статутного фонду і поступлення коштів у бюджет.

Зрештою, члени комісії вирішили відмовити приватному підприємству «ВКФ «Домінанта» у відновленні договору оренди земельної ділянки для обслуговування денної парковки автомобілів і запропонувати цю ділянку комунальному підприємству.

Слід зауважити, що остаточне рішення з цього приводу депутати ухвалять під час чергової сесії міськради, що запланована на 25 липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
просто Показати IP 23 Липня 2012 17:34
не поділився

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus