USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Українці проміняли ВАЗи на Hyundai і Toyota

10 Липня 2012 17:23
Російські автомобілі втрачають популярність серед українців.

Про це інформує ТСН.

Російські автомобілі ВАЗ за минулий місяць поступились ще однією позицією на ринку і опустились на третє місце за продажами. Витіснили їх японські Toyota, які покращили показники на 19%.
Lada ж в червні втратила майже 15% . Лідером вже декілька місяців поспіль залишається корейський Hyundai, хоча його позиції знизились на 6% порівняно з травнем.

Буквально «наступає на п'яти» АвтоВАЗу і Kia, і Volkswagen, але тільки невеликий спад активності не дозволив їм обійти російського конкурента. Покращує свої продажі Renault, якій вдалося випередити Skoda.
Найбільший стрибок в лідируючій групі зробив Ford, чиї продажі зросли на 39%.

Досить стабільно тримається Nissan, але протистояти потужному пресингу з боку Ford в червні він не зміг.
У сегменті преміальних автомобілів – знову новий лідер. Тепер ним стали Audi завдяки потужному зростанню продажів. Mercedes-Benz відстав усього на один автомобіль, але формально став № 2, а на третьому місці опинилася BMW.

Серед китайських брендів остаточно визначилася трійка лідерів. Geely як і раніше № 1 з недосяжним для конкурентів результатом, друге місце стабільно у Chery, третє вже котрий місяць займає Great Wall, притому добре продаються не тільки позашляховики, а й легкові моделі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Братан Показати IP 13 Липня 2012 08:01
Українці проміняли ВАЗи на Hyundai і Toyota і правильно зробили!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus