USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

KІА презентувала нові «Rio» та «Optima». ФОТО

12 Вересня 2011 18:23
На «Столичному автошоу» у Києві корейський автовиробник Кіа представив одразу дві новинки – «Kia Rio» нового покоління та «Kia Optima», що продовжить модельний ряд «Magentis».
Про це інформує Gazeta.ua.
«Kia Rio» стало довше на 12 сантиметрів і ширше на 5 см. Форма кузова та передній бампер машини дуже нагадує «Hyundai Accent». Технічними характеристиками ці автомобілі також мало чим відрізняються.
«Новий «Kia Rio» зроблений на базі «Accent», тому вони й схожі», - говорить представник Кіа Моторс Сергій Лисенко.

За його словами, на «Kia Rio» ставитимуть два двигуни на вибір: 1,4-літровим на 106 кінських сил і, обсягом 1,6 літра - на 123 кінські сили.


«Машини можна буде вибрати як із 5-ступеневою механічною коробкою передач, так і з 4-ступеневим "автоматом." Kia Optima — седан за класом вищий Rio. Його оснащатимуть потужнішими двигунами — 2-літровим мотором, потужністю 165 «коней» і 2,4-літровим на 180 кінських сил», - заявив він.

Обидва автомобілі з'являться в продажу в грудні цього року.

«Ціни на ці моделі поки невідомі. Але зрозуміло, що Кіа на 10-15 тисяч гривень будуть дорожчими від моделей такого класу Hyundai», - сказав Лисенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus