USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.75

У Володимирі-Волинському авто «скачуть гопака» через ями на дорогах

6 Березня 2017 08:00
Недарма нашим автолюбителям так до смаку припав вислів «разом із снігом зійшов увесь асфальт». І дійсно, зима пішла і оголила всі недоліки доріг Волині та Володимира-Волинського, зокрема.

Як повідомляє «Район.Володимир», володимирчанам знову обіцяють зробити дорожнє покриття на вулиці Устилузькій, Луцькій, доробити на Ковельській… Але, до тих пір поки наших водіїв та пасажирів ощасливлять такою милістю, «маємо те, що маємо…». Вся краса наших доріг - у подальшому фоторепортажі журналістів видання.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини в січні 2017 року журналісти проінспектували головні вулиці Володимира-Волинського: Устилузьку, Володимира Великого, Княгині Ольги, Зимнівську. Результати перевірки, до слова, були зовсім невтішні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Всезнайко Показати IP 6 Березня 2017 08:30
коментар було видалено
Микитюк Показати IP 6 Березня 2017 09:19
"Аміла" знов прийде і порядок на дорогах наведе)))))))))
Про вождя всіх часів Показати IP 6 Березня 2017 18:13
Саганюк обк*кався по самі вуха думае лише про взяточку і де пристроїти синків і зятька а базарів у Володимирі замало

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus