USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

У Луцьку нетверезий винуватець ДТП «підкинув» патрульним 300 євро

8 Травня 2019 23:24
Близько 20 години вечора 8 травня патрульні прибули на виклик про ДТП на вулиці Теремнівській, у Луцьку: водій за кермом Volkswagen Passat зіткнувся з іншим автомобілем.

У винуватця патрульні помітили ознаки сп’яніння, однак від перевірки у присутності двох свідків той відмовився, тож на нього склали 2 протоколи, повідомляє прес-служба патрульної поліції Волині.

«Водій виявився глухонімим, тож ми «спілкувались» через жести та записки. Він дав знати, що не хоче проходити перевірку і кивнув на знак згоди, що нетверезий. Потім почав писати на папері, щоб йому віддали посвідчення водія за 100 євро. Ми написали і пояснили, що за це загрожує кримінальна відповідальність. Та чоловік в якийсь момент повернувся і кинув у підлокітник службового автомобіля купюру», - розповідає про пригоду інспектор патрульної поліції Дмитро.

За такі дії був затриманий.

«Перебуваючи всередині службового автомобіля, знову попросив блокнот, записав туди суму у 200 євро, потім вийшов, узяв гроші та кинув між сидіння ще дві купюри. Попередження про кримінальну відповідальність і неодноразові написи про це його не зупинили», - додає інспекторка патрульної поліції Аліна.

На місце викликали слідчо-оперативну групу, яка зафіксувала дачу хабара службовим особам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 9 Травня 2019 11:27
Патрульні коні))). Кримінал кричить))) брати треба було

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus