USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.50 10.70

У Луцьку автівка протаранила огорожу

19 Серпня 2016 08:16
Дорожньо-транспортна пригода, під час якої авто влетіло в огорожу, сталася у Луцьку вчора, 18 серпня.

Про це повідомляє Волинське агентство розслідувань.

Автопригода трапилася по проспекту Перемоги за поворотом на вулицю Романа Шухевича. Автомобіль рухався проспектом в бік центру. Під час руху легковик з поки невідомих причин вискочив на узбіччя та врізався у паркан.

Авто знесло частину секції огорожі та зачепилося за один із його елементів. Щоб «визволити» машину, довелося застосувати болгарку.

На місці події працювала патрульна поліція. Обставини події з’ясовуються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Патріот Показати IP 19 Серпня 2016 08:23
ВН не перестають дивувати!!! То непотрібних, однакових фото викладуть, що кінця-краю статті не видно, то під мікроскоп розглядати їх потрібно. БРАВО
Просто Показати IP 19 Серпня 2016 09:13
Курка за рульом з купленими правами.
Лучанин Показати IP 19 Серпня 2016 09:30
А чого тут гадати. Варіантів лише два: другий - прогавив поворот, бо руки з ногами діяли повільніше за інше з "невідомих причин" і перший - розігнався, перед ним хтось перестроївся направо, бо в лівій смузі стояла машина яка повертала ліворуч, а він не встиг зорієнтуватися та загальмувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus