USD 41.40 41.70
  • USD 41.40 41.70
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.35 10.50

У Ковелі п’яний водій зіткнувся з автівкою патрульних

24 Лютого 2019 16:07
ДТП сталася у Ковелі на вулиці Варшавській, повідомляє прес-служба волинських патрульних.

Близько 6 години ранку 24 лютого інспектори прибули на виклик про порушення ПДР: заявник повідомляв, що водій Volkswagen Touareg перебуває в стані сп’яніння і «кружляє» територією.

На автозаправці два екіпажі патрульних заблокували керманича, оскільки той не виконував законних вимог про зупинку. Та чоловік не зреагував, при цьому, здійснюючи рух заднім ходом, пошкодив службовий автомобіль Mitsubishi Outlander, та намагався втекти.

Врешті, він звернув на стоянку Ковельського відділку поліції на вулиці Незалежності, де його й затриманили.

35-річний водій справді мав ознаки сильного сп’яніння, однак пройти перевірку відмовився. На нього за скоєні порушення оформили 3 протоколи та 1 постанову, також він відшкодує вартість ремонту службового автомобіля.

Крім того, у ніч на 24 лютого в Луцьку на вулиці Богдана Хмельницького інспектор відділу моніторингу зупинив за порушення правил дорожнього руху водія Kia, в якого в темну пору доби не горіли фари ближнього світла.

37-річний керманич мав ознаки алкогольного сп’яніння: про це свідчили почервоніння обличчя, запах алкоголю з ротової порожнини, нечітка вимова. Перевірка показала 1, 27 проміле алкоголю в його крові.

Аби уникнути адміністративної відповідальності, водій поклав до кишені форменого одягу інспектора грошові купюри. Відповідно, був попереджений про кримінальну відповідальність за цей вчинок, однак не зреагував і був затриманий. На місці події далі працювала слідчо-оперативна група, водієві загрожує кримінальна відповідальність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ірина Показати IP 24 Лютого 2019 16:33
Це відео жахає непрофесіоналізмом поліції-тим,що вони двома автомобілями не змогли заблокувати нетверезого водія на АЗС,вони наразили на небезпеку все місто!
ЖАХ Показати IP 24 Лютого 2019 17:20
Ірусік чому ти не пригнула в свій хамер з калашом - прижала б його!!! LOL!!!!!!!!!!
Ірина Показати IP 24 Лютого 2019 18:24
В мене немає ні хамера,ні калаша. Це робота поліцейських. Якщо вони не олені...
ЖАХ Показати IP 24 Лютого 2019 20:04
Всі ви олені і поліцейські і не поліцейські....
Sasha Показати IP 24 Лютого 2019 21:52
Поліцейськім хвала....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus