USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

У Дніпрі обіцяють водіям компенсувати збитки через розбитий міст

3 Лютого 2018 12:59
Мер Дніпра Борис Філатов пообіцяв представити програму компенсацій збитків громадянам, які постраждали від халатності міської влади, зокрема - на дорогах міста.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

За словами мера, за результатами повідомлення про компенсацію збитків автовласникам від поганого стану дорожнього покриття на Новому мосту, до міської ради звернулися вісім громадян.

«Стосовно одного заявника вже прийнято рішення виплатити компенсацію, другий доносить документи й також отримає гроші. Шістьом відмовлено, оскільки вони навіть не спромоглися зателефонувати до поліції», - сказав Філатов.

Проте як з'ясували журналісти проекту "Джедаї", отримати компенсацію не так вже й легко. Для цього потрібно пройти низку бюрократичних процедур.

Окрім того, зазначають у випуску проекту, за витрачені міською радою кошти можна було б якісно відремонтувати Новий міст, на якому часто трапляються аварії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВВ Показати IP 5 Лютого 2018 09:59
В Колках міст в аварійному стані і всім пофігу...Напишіть про це ще.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus