USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Стало відомо ім’я волинянки, яка «купила права» і погрожувала поліцейським

21 Вересня 2016 10:00
Правопорушниця з Любомля, яка погрожувала поліцейським за належне виконання ними своїх обов’язків, займається незаконним бізнесом. А згадана жінкою “криша” виявилася фейковою, - стверджує видання КОРДОН.

Зі слів місцевих жителів, правопорушниця проживає в Любомлі. Кажуть, що це – Валентина Кондратюк, до якої пізніше допомагати “розбиратися з поліцейськими” приїхав її чоловік Володимир.

Нагадаємо, у Любомлі жінка, яка порушила Правила дорожнього руху, відмовилась показати поліцейському посвідчення водія. Більше того, вона нецензурно звернулась до патрульних та запевнила, що не збирається возити із собою куплені за 300 доларів документи.

Крім того, правопорушниця кілька імен посадовців, які мали б “порішати” їй всі проблеми.



“Вона на заправці WOG продає страховки і міняє валюту. На нього (чоловіка – ред.) кажуть “Пчьола”, теж валютник”, – розповідають місцеві.

Наразі поліція офіційних коментарів щодо любомльської правопорушниці не дає. Проте уже в середу, 21-го вересня, правоохоронці обіцяють розповісти про всі деталі затримання жінки та чоловіка й міри покарання, які вони понесли чи понесуть.

Окрім того, на відео жінка згадувала “кришу”, посадовців, які нібито якось можуть вплинути на правоохоронців.

Цікаво, що двоє із цих осіб (колишній начальник місцевого відділу міліції Олександр Соколюк та заступник начальника РВ Юрій Пех, а можливо й Юрій Ліпич, який теж очолював цей райвідділ) давно перебувають на пенсії й жодного впливу на правоохоронні органи нині здійснювати не можуть.

Третя особа (прокурор міста Ігор Філімонюк) взагалі не перебуває в тісних стосунках з правопорушницею й знає її лише як будь-яку пересічну жительку Любомля, стверджує видання.

Тож пані Валентина в пориві емоцій назвала, очевидно, імена всіх впливових колись чи тепер людей, яких лише змогла пригадати, з метою знайти того, хто міг би налякати молодих поліцейських, - припускають журналісти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 48
весело живем Показати IP 21 Вересня 2016 10:18
А хто сумнівався шо кришу відмажуть ?
Кінь Показати IP 21 Вересня 2016 10:20
Пчєла,ca ша бэлий ми тут свої люди
Волинянин. Показати IP 21 Вересня 2016 10:26
А звонила ця жіночька до кого????і давала трубку поліцейському!!!!вам не цікаво??????незнає її ніхто,брєд!!!!
аня до Волинянин. Показати IP 21 Вересня 2016 11:04
а кому вони гроші за кришу носить чому вони себе так впевнено почуваються в Любомлі тому що платять і впевнені що нічого їм за це не буде "АЛЕ ПАЛКА МАЄ ДВА КІНЦЯ, КІНЕЦЬ ЗАВЖДИ БУДЕ "
123 Показати IP 21 Вересня 2016 10:29
в мрео за 300 баксів права купила, ше я маю їх возити??? ця фраза мене вбила :)))))) дурне.... ой дурне.... а що :) людина правду каже :))))
124 до 123 Показати IP 23 Вересня 2016 00:01
Так там всі один одного знають,знають і хто-кого кришує.По своїй простоті все виклала-а прокурор дурку включив.
Василий Показати IP 21 Вересня 2016 10:30
Припускаю що добре усі її знають і мабуть не одне день народження або інші свята разом і відмічали, але вони знаючи таку жінку(нервову, так як вчора на відео було показано) сказали що їїї не знають щоб ще собі репутація не "спортити ". Дарма вона згадувати не буде, а якщо і так то явно жіночка вже старша але веде себе як 16 років ну зовсім не мудра жінка! А поліцецйські і справді зайнялись би вони чимось серйознішим, скільки справ є там де багатії -чиновники корупціонери і т.д. там таких полюйте і відео показуйте, а не жінку зловлять і позор. Мужиків ловіть чиновники податкової фіскальної служби прокурорів сбу вони хіба святі?????
Просто до Василий Показати IP 21 Вересня 2016 14:27
Та завдання патрульної поліції слідкувати за АДМІСТРАТИВНИМИ та ЦИВІЛЬНИМИ правопорушеннями.... що ви сунете вічно те, що не входить в їх обов'язки....
Капітан до Василий Показати IP 22 Вересня 2016 12:27
Не переживайте, тепер її вже знає навіть Аваков ыз Геращенком... тепер вони рішають її долю і ще багатьох її знайомих.....
Наташка Показати IP 21 Вересня 2016 10:34
Передзвонили куди треба до начальників поліції і все ""замазали". ,щоб проблем не було. А хлопчики поліцейські краще бнаркоманів ловили і тих хто за кермом пяний а не вчепляться за що не будь а людина була не в настрої і осіння депресія і характер такий. Поліція ережіть народ України. Краще слідкуйте щоб пяні не збивали людей , дітей бережіть!
Анонім до Наташка Показати IP 21 Вересня 2016 15:47
А як поліція не зупинивши машину може знати п'яний чи ні. І як може відпустити особу без прав?? Якщо вона сама ж признається-права купили. А в купі з таким істеричним характером-вона біди натворить більше, ніж наркоман!людина неадекватна, підлітки є розумніші. А ця хотівши показатись крутою-себе на старості опозорила, ще й в такому невеликому місці. Це ж треба такою дурною бути щоб таке молоти) )) бідний чоловік-це ж живе з такою. Як можна на камеру розказати за права-де і скільки заплатила)) Як на камеру можна розказувати, що їде на зустріч з прокурором сина відмазувати)) та тут судити можна відразу за кілька злочинів і купу посадовців зняти. Ну а сама мова, то взагалі-людину можна вивезти з села, а село з людини ні. Це про неї.
Анн до Наташка Показати IP 23 Вересня 2016 20:11
Немає чого психічно неврівноважених допускати до водіння ТЗ!
Дем"ян Показати IP 21 Вересня 2016 10:45
Я казав що прокурор Філімонюк все прикриє. Невже Ви думаєте що такі "впливові" особи непорішають, а тим більше в Любомлі. А ця "супружня пара" без криши таких собі СОКОЛЮКІВ-ФІЛІМОНЮКІВ" невже б собі міняла спокійно валюту на кордоні? Ніколи в це неповірю, ніколи!!!
Волинь Показати IP 21 Вересня 2016 10:45
В Однокласниках є Валентина Кондратюк, по фото видно 2 сини має, така ухожена і гарні фото багато живн. Якщо це вона то видно що н а фото може бути така приємна старанна і квіти там є і все. А в житті істерику таку закатує, але чоловік який приїздив до неї теж тільки мати криє , і їй казав не репитуй не репень
Анонім до Волинь Показати IP 21 Вересня 2016 16:02
Та ну-село селом)) гроші має-але ж розум не купиш)) одна мова чого значить. Люди-колгоспники мають грамотнішу вимову)) а в купі з такою істеричністю... Я ще такого не бачила ніколи.
Инквизитор Показати IP 21 Вересня 2016 10:46
Этих обезьянок нужно было бы в клетку на пару тройку суток посадить дабы мозги охладились
Укроп Показати IP 21 Вересня 2016 10:46
Всі очканули і почали відхрещуватися. Брати долари в гівна всі полюбляють, а вимазуватись у такому гі*ні бажаючих немає. Реально це б*ло а не жінка!
Дем"ян Показати IP 21 Вересня 2016 10:53
Я казав що прокурор Філімонюк все прикриє. Невже Ви думаєте що такі "впливові" особи непорішають, а тим більше в Любомлі. А ця "супружня пара" без криши таких собі СОКОЛЮКІВ-ФІЛІМОНЮКІВ" невже б собі міняла спокійно валюту на кордоні? Ніколи в це неповірю, ніколи!!!
Варта-1 Показати IP 21 Вересня 2016 11:03
Якби та Валентина Оса/Пчьола нікого не мала з "криші", то не стояла б валютчицею на заправці і не торгувала для прикриття і паралельного бізнесу страхівками. Ви послухайте її риторику, вона окрім "порєшать" нічого не вміє і не знає. Цей своєрідний прикордонний "бурштин і перли" в головах учасників МПР(малого прикордонного руху) треба викорінювати напалмом і починати з отаких пчьол та їх "пасічників" у правоохоронних органах.
Ані Показати IP 21 Вересня 2016 11:03
Скоро поліцаї покумуються і будуть решати.
Граф Браницький Показати IP 21 Вересня 2016 11:07
Той фіскальний силовий бомонд у Любомлі, якщо і когось не знає, то хіба шо не знає хто така Наталя Ужвій. А той узкій круг огранічених людей є якраз члєнами кружка тої *лядої д*ри. ЗМІ - зформуйте інтернет - банк з таких дуреп і прокручуйте періодично, шоби мама з татом знали, шо вони виховали, дітки в школі на мобільниках дивились, родичі на празнику і знайомі на вулиці гордились такою "звіздою", шоби в церкві і на ринку впізнавали. Тільки не перестарайтесь, а то та обіжена владою і переслідувана за вільнодумство завтра чого доброго в депутати збиреться іти. Таких треба знати .Жаль, що поліцейські демократизатором на д*пі мітки у вигляді півметрових синяків не залишили.
Юра до Граф Браницький Показати IP 21 Вересня 2016 21:58
Я дивуюсь стриманню поліціі .треба сміливіше.
Давид Показати IP 21 Вересня 2016 11:11
Шикарно вона живе в любомлі . Значить і має кришу і Юрчику дзвонила і знає усіх начальників
Достало Показати IP 21 Вересня 2016 11:37
Хочуть жити по європейські.. За таку поведінку в країнах ЄС її б кинули в обєзьяник ,позбавили прав на пару років, штрафом в кращому випадку обійшлося б. Ще б ту кришу потрясли. А тут попривикали рєшать..кумарять
Коля Показати IP 21 Вересня 2016 11:59
Така наша нація. Кричала ми свої люди , навіть не вміє адекватно повидитись і чоловік матами крив як приїхав а птім вже її втихомирював. Ну і звезда ютуба
люди Показати IP 21 Вересня 2016 12:10
позорити мабуть хтось її хотів, знаючи що вона така в люомлі моднява. Бо наверно всі її знають там як істеричку, вона так кричала що я аж перелякався за неї, а на пальцях все золото вся прическа а от розуму і виховання нема не купиш за гроші
ххх Показати IP 21 Вересня 2016 12:36
коментар було видалено
Анонім Показати IP 21 Вересня 2016 12:46
профура, садити таких треба
Правда Показати IP 21 Вересня 2016 12:58
Переїхавши кордон до Польщі,то небійсь ремня пристібує, права бере з собою і говорить віччливо, а дома можна, як бидло..ср..ти
Кот Показати IP 21 Вересня 2016 13:53
А вся така із себя !!! Красава і модняча . Я б подумати не міг що вона такий крик зробить і той що приїхав до неї пузатий на підмогу теж так себе вів а потім успокоївся . Зараз вона мабуть решає . От хтось прикольнувся. І що вона там порушила?
Ющенко Показати IP 21 Вересня 2016 14:31
я глибоко стурбований такою поведінкою..............ганьба, ганьба, ганьба........все, після цього вона вже виправилась))))))))))))
Пацан Показати IP 21 Вересня 2016 14:34
Люди ми такі, через це так і живемо.
пчолі: Показати IP 21 Вересня 2016 14:41
Ну що за мужик, не міг свою жінку заспокоїти?Бачив же ,що підставляє всіх.
Бджіль до пчолі: Показати IP 22 Вересня 2016 12:21
Він, чоловік такий самий м**ак, як та полішучка. Приїхав, став наїжати на поліцейських, на крик брати.... На місці поліцейських я б його в кутузку на 15 діб засадив...
Оса Показати IP 21 Вересня 2016 15:30
Чого пристали г*мнюки дама права 300 баксів віддавати знов за права якщо згубиш шкода малиб совість Вона мабуть нікого не збила і шкоди нікому не заподіяла аможе хтось з цих понтов око на неї поклав бач як каже " недам і непроси" Збоченці ! Збоченці! все на відео знімали б ДАМОЧКА МОЛОДЕЦЬ
911 Показати IP 21 Вересня 2016 16:43
Дамочка ДУРА. Капец їй від пана )) “Пчьола”.Здала кантору ))хмм...Оса ти тоже ДРЕНЬ!!!
оля Показати IP 21 Вересня 2016 19:51
я порушила в тому самому місці 2 роки назад. і коли на мене хотіли скласти протокол я просто розплакалась і почала вибачатись. в той час мій чоловік знаходився в рівному в лікарні і я розповіла про це і сказала що і так не хватає гроші на лікування а ще цей штраф. мене зрозуміли і відпустили. я думаю що якби та жіночка пояснила все без крику і матів і інспектор бачив що вона справді поспішала до маршрутки він би її відпустив.
Ніна до оля Показати IP 21 Вересня 2016 22:22
Оля, що Ви "городите"???
ОЛЯ Показати IP 21 Вересня 2016 23:13
В пісятись можна, з цього всього.
аня до ОЛЯ Показати IP 22 Вересня 2016 10:16
та хай на перездачу направлять і побачать за 300 доларів купила і чи знає ПДР о тоді буде все зрозуміло і кому платила і не здасть правила
Юрист Показати IP 22 Вересня 2016 09:55
Шановні читаті! Звичайно поведінка героїні ролика неадекватна. Але подумайте, до цієї статті НІДЕ не було вказано що події відбувалися в ЧЕРВНІ. Зараз кінець вересня. Чому відео виклали в інтернет через ТРИ місяці?
Адвокат до Юрист Показати IP 22 Вересня 2016 12:18
Шановний юрист, а що міняє, те що ця подія трапилася три місяці тому? Беззаконню є термін придатності? Можливо, поліцейські чекали на те що скаженна полішка оговтається, прийде, вибачиться, попросить вибачення. І раз виклали, значить нічого такого не сталося, напевно ще тиснула на матір, про що погрожувала, напевно до прокуроів, Ігорочків, Юрочків зверталася,аби натиснули на пацанів... Так, що не потрібно вигороджувати...
Свій Показати IP 22 Вересня 2016 12:30
На Ютубі 44 000 переглядів! Звізда! Любомль такого ще не знав!
dddd Показати IP 22 Вересня 2016 12:50
коментар було видалено
Зі сторони. Показати IP 22 Вересня 2016 18:34
А якби вона була б ще й "буха" ?
123 Показати IP 22 Вересня 2016 19:21
В Неї й так у неї нічого не получається - ні на сімейному поприщі... ніде. Що вона там казала??? 1:09 хв.
Здоровомислячий Показати IP 22 Вересня 2016 22:38
Люди якщо ви настільки тупі і у вас залишилось хоч трошки мозгів то до них ще застосуйте логіку і подумайте логічно. Чому відео починається зі Слів "Не нервуйте мене!" і чому поліція дозволила громадянці вийти із машини і піти забрати документи в маршутку (а вдруг вона втікає)????? І чому з маршутчиком жінка поводиться спокійно, врівноважено і навіть дякує, йому за надану послугу, а з поліцейськими поступає таким чином??? Свідки говорять що поліція знімала на телефон жінку і задавали їй провокаційні питання, які виводили жінку з рівноваги. Насміхались з її з метою зробити "бомбезне відео"... І їм це вдалось, а всі люди які пишуть коментарі навіть не розуміють що вони "кури" яким підкинули свіжозібраного зерна.?
911 до Здоровомислячий Показати IP 23 Вересня 2016 14:46
-" піти забрати документи в маршутку"..Тому що поліція адекватно відноситься "до водіїв які забули в дома чи ще десь" документи.Сам був в ситуації коли зупинили і не мав водійських прав.Дали пару хв.та мені друзі підвезли.Отримав від стражі попередження. Не адекватно висловлюватись,розказувати про "КІрІшУ",і хотіти нормального відношення.Да х*р Вам пані Валентина К.,привикай(те) по європейськи жити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus