USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Сьогодні волиняни зберуться на патріотичний велопробіг

6 Квітня 2016 09:37
У Міжнародний день спорту заради розвитку і миру в Рожищі сьогодні, 6 квітня, відбудеться патріотичний велопробіг.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє «Народна самооборона міста Рожище».

Збір учасників відбудеться на площі Незалежності о 17.00

«Ти хочеш миру на землі? Ти хочеш миру та спокою в рідній країні? Тоді нам з тобою по дорозі!!! У Міжнародний день спорту заради розвитку та миру, 6 квітня, о 17 год на площі Незалежності, відбудеться збір учасників велопробігу «Ми за мир». Чекаємо всіх, хто більш за все на світі хоче, аби наша земля ніколи не здригалася від вибухів, аби не плакали матері, а діти росли під мирним блакитним небом», - йдеться у повідомленні активістів.

Шлях велопробіг пролягатиме за маршрутом: Незалежності – Гагаріна – 1 Травня – Привокзальна – Куліша – Шевченка - Мостова – Незалежності. Наприкінці – спільне фото на пам'ять для домашнього архіву.

«Прийди та покажи всім свою позицію сьогодні, вислови свою думку мирним велопробігом, аби завтра не відстоювати її іншими методами. Приходь сам, приводь своїх друзів, покажи своїм дітям, що Україна – це країна, де понад усе цінують мир та люблять спорт. Бо спорт – це свідомий вибір здорового майбутнього української нації», - закликають активісти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 6 Квітня 2016 10:16
А коли в Луцьку буде велопробіг?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus