USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Презентували туристичний автомаршрут «Довкола Цуманської пущі»

7 Серпня 2017 17:31
Працівники відділу еколого-освітньої та рекреаційної роботи Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща» розробили новий захопливий туристичний автомаршрут «Довкола Цуманської пущі» та путівник з деталями та фото до нього.

Про це йдеться на сторінці природного парку у Facebook.

"Це унікальний кільцевий маршрут, який пролягає територією Ківерцівського району Волинської області та частково Рівненською областю.

Мета маршруту – познайомити українців із рідним краєм. Подорожуючі зможуть побачити, як історико-культурні пам`ятки, так і мальовничі місця природи. Значною частиною маршрут пролягає через Ківерцівський національний природний парк «Цуманська пуща» та прилеглі території.

Протяжність маршруту близько 200 кілометрів", - йдеться у дописі.

Пропонуються пункти зупинки, які туристи можуть обрати на свій вибір. Маршрут пролягає асфальтованими дорогами.

"Цей маршрут буде привабливим як для школярів та студентів, так і для сімей із дітьми. Перевагою його є те, що він рівновіддалений від обласних центрів – Луцька та Рівного і можна його проїхати не повторюючи дороги. Також він розрахований на туристів, які не мають вдосталь часу, для піших чи велоподорожей, або фізично не підготовлених до тривалих туристичних навантажень. Тому, за 1-2 дні можна максимально багато побачити цікавинок, не виснаживши себе", - повідомляють працівники парку.

Маршрут опублікований на сайті.

Путівник можна скачати за посиланням.

Тестування маршруту відбувалося у 2016 році. Деталі можна знайти тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus