USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Показали необхідність екстреного гальмування. ВІДЕО

30 Березня 2012 12:49
Компанія Volkswagen випустила рекламний відеоролик, в якому наочно розповіла, навіщо потрібна система екстреного гальмування.

Про це інформує Auto.ria.ua.

Спеціально для допитливих автомобілістів, які за кермом люблять порозглядатися, компанія Volkswagen створила систему екстреного гальмування City Emergency Brake.

Для тих, хто не вірить в необхідність такої інновації, автовиробник випустив відеоролик, в якому показав, що навіть не будучи водієм, вона могла б виявитися корисною.

Німці зуміли зробити з досить нудної функції екстреного гальмування яскравий і веселий ролик. Що ж, ймовірно, в Volkswagen дійсно вміють знімати рекламу. Недарма компанія отримала 34 нагороди за свої відеоролики в минулому році.

Продажі Volkswagen Up стартували порівняно недавно. Але вже сьогодні в Німеччині цей «малюк» зустрічається досить часто.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
VCS Показати IP 30 Березня 2012 13:48
Немцы - впереди планеты всей! :)
гыыы Показати IP 30 Березня 2012 22:04
а позади его еще 10 машин заклеит - у них то системы нет)))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus