USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Новий Opel Antara вже в Україні. ФОТО

13 Вересня 2011 18:09
На "Столичному автошоу", що проходило у Києві з 9 по 11 вересня, показали новий німецький позашляховик Opel Antara - один екземпляр стояв у павільйоні, інший випробовували на бездоріжжі, демонструючи прохідність машини.

Про це інформує Gazeta.ua.

Авто має нове оформлення лицевої частини та фари, подібні до Opel Meriva.

Всюдихід у базовій комплектації обладнано 2,4-літровим бензиновим двигуном на 170 к.с. та 6-ступеневою механічною коробкою передач.

Авто має високий дутий капот, масивні випуклі колісні арки й решітку радіатора та емблему нового покоління "опелів". Нижня частина бамперів та боковин кузова обтягнуті жорстким чорним пластиком. Дизайн машини водночас і спортивний, і класичний.


Салон автомобіля частково обтягнутий шкірою.

"Машина має електричні стояночні гальма, електронну систему, що підказує вибір оптимальної передачі для зменшення витрати пального. Автомобіль буде достіпний як у повнопривідній версії, так і лише з переднім приводом. За додаткову платню можна буде замовити Opel Antara із 3-літровим шестициліндровим двигуном потужністю 258 кінських сил. Такий пропонуватимуть лише із 6-ступеневою коробкою "автомат". Opel Antara продаватимуть в Україні із наступного місяця", - говорить Максим Безрукавий, продавець-консультант компанії "Укравто".

Вартість Opel Antara у базовій комплектації - 250 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus