USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Новинка Lexus змінила зовнішність. ФОТО

16 Вересня 2011 18:02
У каліфорнійському Пеббл Біч на дизайнерській виставці компанія Lexus представила седан GS 350. Автомобіль отримав абсолютно нову зовнішність, широку гаму двигунів і модернізовану підвіску.

Про це пише "Газета по-українськи".

Нова радіаторна решітка має стати відмітною ознакою всіх майбутніх моделей Lexus. Навколо неї створений образ седана GS, що відрізняється дуже агресивною зовнішністю і підвищеною жорсткістю кузова.

Підвіска седана отримала алюмінієві важелі і модернізований задній підрамник. У такий спосіб інженери борються з вібрацією безпружинних мас.У Європі базовий GS оснащуватимуть, швидше за все, 2,5-літровим V6 від Lexus IS. А в США - найдоступнішим стане GS 350 з 306-сильним двигуном.

Такий седан розганяється до 100 км / год менш, ніж за 6 секунд. Оголошено також, що топовою модифікацією вважатимуть гібридний GS 450h.

Lexus збирається пропонувати новий седан як в задньоприводній, так і в повній версії. Причому в останній розподіл моменту між осями зможе змінюватися в залежності від 50/50 до 30/70.

Завдяки деякому збільшенню габаритів вдалося розширити життєвий простір в салоні, на чверть наростити багажник і поліпшити обзорность. В інтер'єрі новинки не простежується ніякого взаємозв'язку з попереднім поколінням - архітектура передньої панелі навіяна, швидше, спортивним LF-A. У Lexus повідомили також, що мають намір пропонувати для новинки великий список сучасного додаткового обладнання і спортивний F-Sport пакет.

Виробництво Lexus GS стартує в кінці року, а перші машини з'являться у дилерів в лютому і продаватимуться орієнтовно за надто високими цінами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
mrSmith Показати IP 16 Вересня 2011 21:24
дизайн свіжий) досить красива модель
OrestN Показати IP 17 Вересня 2011 21:51
і хто це добро має купувати? Мабуть казнокради-олігархи та інший антинародний елемент?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus