USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

На волинському бездоріжжі влаштували ралі. Фото

24 Квітня 2016 17:04
Водіїв-аматорів ралі із Волині зібрав аматорський клуб позашляховиків “Буран”. Розпочався новий сезон підкорення бездоріжжя. Першу трасу знайшли у лісах поблизу Любомля та 24-го квітня організували змагання. Про це інформує БУГ.

Як зазначили організатори, це перший заїзд після “зимою сплячки”. Призового фонду, як такого немає, є лише охочі випробувати на міцність свої автомобілі. Взяти участь у змаганнях виявило близько 10-ти водії, але не всім вдалося добре стартувати. Деякі водії після старту зійшли із траси в зв’язку із технічними несправностями.

“Тут зібралися частково люди, які розуміються на металові та знають, як построїти машину, знають, що потрібно зробити для того, аби вона була більш надійна, мала більшу прохідність. І люди від цього утримують задоволення. Сьогодні відкриття сезону, який триватиме до зими. Ми зібралися тут вирішити план заходів на рік, де і яких змаганнях будемо брати участь”, – розповів Ігор Прадійчук, один із організаторів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
сват Показати IP 24 Квітня 2016 20:14
а де ж екологи що так репетували коли там издив син Януковича
55 до сват Показати IP 24 Квітня 2016 21:34
1) тут було всього 10 машин, + "деякі водії після старту зійшли із траси", так що масштаби не порівняти 2) основні претензії до трофі-рейду сина Януковича - його проведення у ЗАПОВІДНИХ місцях Полісся. Околиці Любомля офіційно такими не є. Втім, екологам таки треба звертати увагу на такі змагання, а їх організаторам - задумуватись і про природу.
Анонім Показати IP 24 Квітня 2016 21:16
Бідні наші люди позїзджалися.
вася Показати IP 24 Квітня 2016 22:15
всі екологи в Чорнобилі
негр Показати IP 24 Квітня 2016 22:49
екологи хай спочатку почнуть з бобрами розбиратись......
Клуб "Буран" Показати IP 24 Квітня 2016 23:53
Для тих хто коментує: згідний з тим, що потрібно дбати про природу рідної Волині... В той же час хочу звернути Вашу увагу на ту "природу" яку ми бачимо у рідних лісах. Те що з нею зробили "культурні" відпочивальники за час літнього сезону, в лісах, на берегах річок, озер, це просто ЖАХ... Наступного разу Ми будемо викладати фото матеріали сміттєзвалищ Полісських лісів з GPS координатами, тоді і будемо піднімати питання екології, незаконних вирубок цілих кварталів лісів, залишків "культурного" відпочинку "Волинян" та гостей наших Шацьких озер... P.S. Після кожного виїзду "Клубу Буран" Ми намагаємось прибрати за собою сміття, щоб наступного разу було приємно повернутися знову. Дякуємо за поради, готові до співпраці за для збереження Волинської природи...klub4x4.com.ua
Володимир Показати IP 25 Квітня 2016 08:43
Автору цієї статті потрібно вчитися українській мові: "построїти машину"...
Джокер Показати IP 25 Квітня 2016 15:28
Разом з ними каталися)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus