USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.77 10.92

На Волині поліція штрафувала водіїв, які паркуються абиде

16 Червня 2016 17:22
У Любомлі поліція здійснює рейди по місту щодо порушників правил дорожнього руху. Нещодавно такий рейд відбувся спільно з представниками Любомльської міськради, райради та преси, - інформує КОРДОН.

Чи не найбільш проблемною є територія поблизу ринку, особливо в базарні дні. Тоді деякі водії не соромляться поставити автомобіль навіть просто на перехресті під світлофором та на пішохідному переході.

«Під час рейду, який відбувся 16-го червня, склали 8 адмінпротоколів за частиною 1 статті 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Це менше, ніж попереднього разу, але, відповідно, нині працювали коротший проміжок часу. Згідно санкції статті, на цих осіб наклали штраф у розмірі 255 гривень. Подібні рейди проводитимуться і надалі», – зазначив тимчасово виконувач обов’язків начальника Любомльського відділу поліції Анатолій Дружук.

Зі слів очільника любомльської поліції, обсяг роботи чималий, а робочих рук бракує. Тож на рейди щодо таких правопорушників часу обмаль. Але, попри все, докладуть зусиль, аби вирішити проблему якомога швидше. Адже пройде тиждень-два – і вся траса зависне у пробках: туристи з усієї України та Польщі прямуватимуть цією дорогою на Шацькі озера.

Цікаво, що десять днів тому водії примудрялися чи не найбільше правопорушень здійснювати просто навпроти дверей відділу поліції. Навіть на тротуарах влаштовували стоянку. Інспектори не встигали дійти далі свого порога.

Сьогодні ж територія там була практично пустою. Натомість ті, хто паркувався минулого разу, на перехресті й пішохідному переході, повторили це й нині.

Але не лише водії порушують правила дорожнього руху. Перебігають ризиковано дорогу і діти, і дорослі. Чи то не знають, коли можна рушати пішоходам, чи то так життя не цінують.

Зону видимості водіям, які розминаються на перехресті, обмежують автомобілі, припарковані в заборонених місцях. До того ж, ще й пішоходи вибігають раптово на червоне світло. От вам і передумова для аварійної ситуації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 16 Червня 2016 17:32
Це тільки в нас. Ринків понабудовують, а приїхати придбати товар неможливо.
анонім Показати IP 16 Червня 2016 18:37
Хай перше стоянку зробить з Білич.Разом з Оніщуком тоді хай порядок наводять нічого не зробили а задр*чу*ть людей
Perke Показати IP 16 Червня 2016 19:17
Маленька ремарка - склали напевне не протоколи , а постанови !. І ще, генплани міст робилися в час коли машин було мало, а зараз ситуація інша... . А знаки то ставлять де не лєнь. тому відношення поліції і місцевої влади до водіїв повинне більш гуманне, попередження, а не постанова!!!. І ще, водії будьте мудріщі : мішає знак - закрасіть балончиком....
Автомобіліст Показати IP 16 Червня 2016 19:29
Наводити порядок потрібно почати з того де паркуються машини представників влади , силових структур , " крутих " , " своїх " і т.д. , а не вибірково .! Якщо буде так - результат себе не буде довго чекати !
Василь Показати IP 16 Червня 2016 20:28
А коли поліція почне штрафувати чиновників за те що вони не забезпечили водіїв місцями для паркування, адже все зло звідти йде? Чи понти та чиновники це зовсім інший тип народу?
Медики Показати IP 17 Червня 2016 09:03
А чим ця поліція буде ще займатися? Толкових професіоналів звільнили, а " популярну" поліцію ,з якою раніше фотографувалися треба вчити ,але немає кому.Ось і займаються роботою,щоб хоч щось показати в звітах В той час кількість справжніх злочинів росте- в тому ж Любомлі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus