USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.35 10.48

На яких дорогах інспекторів ДАІ замінять патрульні

27 Січня 2016 13:14
Нові патрульні поліцейські змінять інспекторів ДАІ, на яких громадяни скаржаться через побори. Почнуть із автошляхів Львівщини, однак до травня правопорядок на всіх дорогах міжнародного значення в Україні охоронятиме патрульна поліція.

Про це керівник Національної поліції Хатія Деканоідзе заявила 25 січня під час брифінгу на Львівщині, - повідомляє Патрульна поліція Луцька.

Найбільші вороги очільниці – кримінал і корупція серед правоохоронців. Скарги на побори даївцями на автошляхах міжнародного значення на території Львівщини не припиняють надходити до Нацполіції.

Відтак тепер безпеку на цих шосе забезпечуватимуть працівники патрульної поліції. Зокрема, вони цілодобово позмінно чергуватимуть у складі 12 автомобільних патрулів на проміжках трас, загальна відстань яких становить 518 кілометрів.

Заплановано, що до травня правопорядок на всіх дорогах міжнародного значення в Україні охоронятиме патрульна поліція.

"Час криміналу і час кришування минув", – підкреслила глава Національної поліції України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 27 Січня 2016 13:32
А во лбу звэзда горит!
зірка Показати IP 27 Січня 2016 14:38
однострій -клоун в півнику

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus