USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Mercedes представив позашляховика за € 85 тисяч. ФОТО

11 Квітня 2012 17:39
Рестайлінгову версію позашляховика G-class офіційно представила компанія Mercedes-Benz.

Про це інформує Gazeta.ua.

Основні зміни авто полягають у модернізації інтер'єру і розширенні списку доступних опцій. Дизайн позашляховика, названий виробником «класичним», зазнав мінімальних доопрацювань.

Позашляховик отримав нові корпуси бічних дзеркал і світлодіодні вкраплення в головну оптику.
Крім того, версії ательє AMG будуть оснащуватися іншими радіаторними гратами.
Зміни в інтер'єрі куди більш масштабні: позашляховик отримав практично новий салон. Істотно перероблені центральна консоль, кермове колесо і панель приладів. Позашляховик оснащений двома моніторами - один на центральній консолі, інший - між колодязями приладів, а також мультимедійною системою Comand з голосовим управлінням.

G-class забезпечили новою системою ESP, камерою заднього вигляду, системою стеження за сліпими зонами і адаптивним круїз-контролем.

У списку силових агрегатів є трилітровий дизельний V6 потужністю 211 кінських сил (540Нм), 388-сильний бензиновий мотор об'ємом 5,4 літра, а також два двигуни для AMG-модифікацій - 544-сильна «вісімка» (760 Нм) з подвійним турбонаддувом обсягом 5,5 літра і 12-циліндровий мотор потужністю шестилітровий 612 к.с. для флагманської версії G 63 AMG.
Продаж новинки повинен стартувати влітку цього року за ціною від 85 тисяч 211 євро в Німеччині.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus