USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.80

Луцькі патрульні виручали водіїв з «асфальтного полону»

8 Квітня 2017 19:59
На вулиці Шевченка трапилась пригода за участю мікроавтобуса: переднє ліве колесо транспортного засобу провалилось під асфальт. Водій викликав екіпаж патрульних на допомогу.

Про це повідомляє патрульна поліція Луцька в Фейсбуці.

Інспектори з’ясували, що біля люка розмився ґрунт під асфальтом, тож покриття не витримало навантаження, і автомобіль провалився. На щастя, і з водієм, і з мікроавтобусом усе гаразд.

Патрульні допомогли витягнути машину з пастки, зупинивши вантажівку та використавши трос. Також про ситуацію повідомили відповідні служби, аби ті ліквідували небезпеку на дорозі.

Трохи пізніше патрульні оформляли ДТП на вулиці Карпенка-Карого: тут водій на Mercedes в’їхав у яму, і переднє колесо відірвалось.


Обійшлось без ушкоджень. Пізніше встановили, що на СТО не дотягнули колесо до відповідного рівня, тож, можливо, це було причиною пригоди.

«Патрульні допомагають громадянам в будь-яку пору доби! Cтали учасником чи свідком надзвичайних подій, пригод, злочинів? Телефонуйте 102», - повідомляють в поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
совість Показати IP 8 Квітня 2017 20:25
яке сто підскажіть врятуйте людей від дтп
Анонім Показати IP 8 Квітня 2017 20:37
а на фото - з\д переїзд на Конякіна-Задворецькій
Ігор луцький до Анонім Показати IP 9 Квітня 2017 09:27
Є таке перехрестя Задворецька-Конякіна?Я в шоке.
Очевидець Показати IP 8 Квітня 2017 20:58
Сьгодні вночі Трафік на трасі Маневичі - Любешів позбувся двох правих коліс разом з дисками.Людей,до речі віз.Явно не аферист,бляхи українські.З кожної літри палива платить збір на дороги .Питання: яка с...ка має відшкодовувати збитки,куди ідуть ці збори,коли закінчиться цей бардак???Вибачаюсь за різкість-накипіло.
Коля до анонім Показати IP 8 Квітня 2017 21:15
На конякіна-за..упі
11 Показати IP 9 Квітня 2017 00:00
Яка красива Європа . Тут всі голову ламають на що туристи будуть дивитись . Таких ям в них точно немає ім буде дуже цікаво .
Авто Показати IP 9 Квітня 2017 10:58
Да якість С-класса вже не та, що колись...
льоня Показати IP 9 Квітня 2017 19:56
при в'ізді в луцьк по в Володимирській "Вітаємо"продубльовано англійсьпою та польською мовами, а на асфальті вас вітають серйозні ями, так що не розслабляйтеся і гав не ловіть, нема чого там читати, будьте уважні( закликає отець в церкві), а отці із меріі видно ходять пішки по тротуарах в не бояться ям та без страху читають своі для себе вітання

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus