USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

ДТП з нардепом від БПП: поліція відкрила провадження

15 Червня 2017 13:01
Співробітники київської поліції розпочали розслідування ДТП за участю народного депутата від Блоку Петра Порошенка Олега Барни.

Про це повідомляє прес-служба столичного управління Нацполіції.

«Слідчим управлінням ГУНП у м. Києві відкрите кримінальне провадження за ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. У рамках досудового розслідування правоохоронці встановлять усі обставини і причини ДТП», - йдеться в повідомленні.


Сам Барна написав у Facebook, що він поспішав на поїзд і що він ще той собака і живим у могилу не полізе.

Нагадаємо, ввечері в середу, 14 червня, на площі Перемоги в Києві нардеп Олег Барна врізався автівкою у трамвай. Удар був такої сили, що 20-тонний вагон злетів із колії, а передня частина машини перетворився на купу брухту. Аби не допустити загорання, кілька свідків одразу кинулися поливати авто із вогнегасників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
читач Показати IP 15 Червня 2017 13:56
Вирок суду: пасажири трамваю відшкодували матеріальні та моральні збитки.
Юзеф Показати IP 15 Червня 2017 15:09
Вiн стояв! трамвай сам наскочив на авто!
читач до Юзеф Показати IP 15 Червня 2017 17:06
Більше того, явно простежується рука москвабада. Пасажири дружно підпригнули, чим змусили трамвай вистрибнути з рельсів на 2 метри в сторону і напасти на автомобіль, в якому Барна, який чекав, поки всі проїдуть, думав над покращенням і життям по-новому

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus