USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.46 10.64

До одного з сіл Волині їздить маршрутка без гальм

8 Березня 2018 22:15
Із села Садів Луцького району до обласного центру їздить маршрутка без гальм. Про це мешканці села розповіли під час зустрічі із депутатом обласної ради від УКРОПу Вячеславом Рубльовим. Зі слів людей, маршрутка, яка з’єднує їхнє село із Луцьком тримається на чесному слові – автомобіль побував в аварії, проте ним продовжують здійснювати рейси, повідомляє прес-служба Волинського УКРОПу.

«Бувало так, що в автобусі замерзали гальмівні колодки, тому люди вискакували на ходу. Через те, що маршрутка не гальмувала, то навіть в село не заїжджала – їхала по прямій, бо не могла зупинитися», – хором розповідали люди.

Вячеслав Рубльов каже: перевезення за міжміськими маршрутами знаходяться в компетенції департаменту інфраструктури і туризму Волинської облдержадміністрації. Тож саме до них буде звертатися за відповідями.

«Для людей повинні бути людські умови. Саме згаданий департамент оголошує тендери на перевезення і повинен відслідковувати якість послуг. Тому до чиновників цієї структури буду звертатися за відповідями», – запевняє депутат.

До слова, мешканці села Садів хочуть аби у їхній школі було встановлене мультимедійне обладнання і обладнання для кабінету фізики. Крім того, попросили облаштувати на території школи спортивний майданчик.

«Спортивний майданчик вам допоможе встановити фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». Ці роботи можуть бути виконані на умовах співфінансування. Тобто, якщо ваша громада проявить активність і буде сприяти, то задум втілиться швидше в життя», – сказав Вячеслав Рубльов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ТТ Показати IP 9 Березня 2018 01:36
Департамент інфраструктури що, має свій РемБат для ремонту в таких випадкках???
Лучанин Показати IP 9 Березня 2018 08:50
перевезення за міжміськими маршрутами знаходяться в компетенції департаменту інфраструктури і туризму Волинської облдержадміністрації, тобто Мирки І., але йому немає часу чим займатися,він же відомий лучанин і займається тільки селфі, його всі прославляють, за таке з роботи треба гнати, поки не сталася біда,
я Показати IP 9 Березня 2018 09:57
Мирка тільки піклується про свого чуба а не про людей. Добре вміє писати відписки ще ні одного перевізника він не наказав видно добре башляють.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus