USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

Волинський депутат від «Самопомочі», у якого відібрали водійське посвідчення, потрапив у ДТП

2 Січня 2019 15:46
ДТП за участю депутата Волинської облради від «Самопомочі» Олексія Панасюка сталася 2-го січня у Володимирі-Волинському на перехресті вулиць Ковельської та Данила Галицького.

Депутат потрапив у ДТП на своєму «Мерседесі», пише БУГ.

Пізніше на місці пригоди приїхав на допомогу до Олексія брат Ігор Панасюк, який раніше вже потрапляв в гучний скандал пов’язаний з керуванням автомобіля в стані алкогольного сп’яніння.

На місці працювали поліцейські. Коментар від правоохоронців наразі не вдалося отримати. Деталі інциденту згодом.

Нагадаємо, що депутата обласної ради Олексія Панасюка в червні 2018 позбавили водійського посвідчення терміном на один рік та було оштрафовано на 10 200 гривень за відмову проходити освідування на вміст алкоголю. Проте Олексій Панасюк продовжував їздити автівкою без водійського посвідчення.

У ніч на 21 березня поліцейські зупинили авто Олексія Панасюка. Причиною зупинення стала підозра на водіння в стані алкогольного сп’яніння. Депутат намагався уникнути освідування на вміст алкоголю, вибіг з кабінету та сховався у туалеті дитячого відділення. Саме в дитячому відділенні дехто з персоналу помітив «чоловіка в сорочці, костюмі та який ледве стояв на ногах», медики не відразу зрозуміли, хто перед ними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ПРЕСА Показати IP 2 Січня 2019 16:18
В якій державі живемо, панове? Людина елементарно не поважає себе: пяний за кермом і не вперше!!!), схованка в дитячому туалеті, користування авто без прав, уникнення перевірки на вживання алкоголю... Де ще таке є? В Сомалі, Гаїті, Гондурасі, де ще замість взуття носять сандалі, виготовлені з протектора старих автомобільних шин? Чи в Україні? ? Де поліція, прокуратура!? Чому вони не виконують функцій насилля над цими виродками? Чи чекають, доки люди самі виконають? Тоді і поліція, і прокуратура стануть в державі зайвими. До того йдеться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus