USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.74

Чому в Луцьку горіли автівки

12 Листопада 2014 17:27
Підпали автомобілів кандидата в народні депутати Юлії Вусенко та автівки Mercedes Benz прокоментували в УМВС України у Волинській області.

Як повідомив заступник начальника слідчого управління УМВС України у Волинські області Анатолій Петрушин, провели усі потрібні дослідження – металографічні, пожежо-технічні експертизи. Відповідно до висновків експертів, у випадку автомобіля Mercedes Benz S-класу йдеться про коротке замикання електропроводки, попри те, що автомобіль дорогий та новий. Автомобіль, зі слів правоохоронців, належить мешканцеві Києва, тимчасово непрацюючому.
Щодо випадку, що трапився у жовтні з автівкою кандидата у нардепи за списком «Самопомочі» Юлії Вусенко, експертиза підтвердила, що відбувся підпал з використанням легкозаймистої рідини (ймовірно, бензину). Наразі тривають слідчі дії, є декілька цікавих версій, які відпрацьовують у рамках розслідування, однак похвалитися поки правоохоронцям нічим. Вони лише запевнили, що із політичною діяльністю Юлії Вусенко підпал не пов'язаний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 12 Листопада 2014 17:39
Старі жигулі та москвичі не горять, а новий мерс горить через проводку ? Скільки ще міліція буде брехати ?
007 до дідо Показати IP 12 Листопада 2014 17:41
Олег заспокійся, тиж сам в міліції працював. Купиш нове авто

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus