USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Audi купує Ducati. ФОТО

20 Квітня 2012 14:49
За неофіційними даними, Audi підписала угоду про купівлю італійського бренду Ducati за понад 1 мільярд доларів.
Про це повідомляє ТСН.
Компанія Audi, (концерн Volkswagen), придбала виробника люксових мотоциклів Ducati приблизно за 860 мільйонів євро (1,12 мільярда доларів) з урахуванням боргів італійської компанії.

Найбільш сучасною і технологічно досконалою моделлю Ducati на сьогоднішній день є 1199 Panigale, яка оснащується «найпотужнішим серійним двигуном на планеті».

З 1988 року італійський бренд 13 разів піднімався на подіум престижних мотогонок Superbike World Championship. Зараз Ducati випускає понад 40 000 мотоциклів на рік у декількох класах, у тому числі супербайк. Мотоцикли Ducati продаються в 65 країнах світу.

В Audi вже повідомили, що аудит італійського виробника закінчено і жодних питань до фінансової діяльності Ducati не виникло.
Вперше про інтерес Volkswagen до виробника Ducati стало відомо ще в 2008 році. Деякі аналітики ставлять під сумнів розумність цієї покупки для Volkswagen, вказуючи, що головними завданнями для компанії зараз є інтегрування Porsche і обʼєднання операцій виробників вантажівок MAN і Scania.

«При придбанні Ducati у Volkswagen керувалися швидше за все пристрастю до брендів, ніж промисловою або фінансовою логікою», ‒ вважає Арндт Еллінгхорст з лондонського відділення Credit Suisse.

Після покупки Ducati кількість марок у власності Volkswagen збільшиться до 12: під різними брендами концерн випускає зараз практично весь спектр транспортних засобів ‒ від економічних машин для міста до 40-тонних вантажівок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus