USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Киянин віддав свій Ferrari за борг з аліментів у 260 тисяч гривень

5 Червня 2018 08:58
Вперше держава відібрала у киянина рідкісне авто за борг із аліментів у 260 тисяч гривень. На аукціоні Ferrari планують продати не менш ніж за 2 мільйони гривень та повернути колишньому власнику решту.

Як повідомляє ТСН, багатодітний батько має сина поза родиною, та через конфлікт із його матір'ю був вимушений віддати спортивний автомобіль. Він нарікає на те, що його колишня коханка не дає йому можливості бачитися з сином.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Фаін Ранєвскій Показати IP 5 Червня 2018 10:31
Мужики, вам шо, нема чим занятись - тільки дітей на стороні заводити, причому від якихось ш*лав? ну не буде нормальна баба з одруженим чоловіком мутити, та ще і дитину народжувати від нього. Це вже про неї говорить "замість тисячі слів". Якщо ти додумався такій дитину зробити, то що потім дивуєшся? тепер ти банкомат - даєш гроші і не задаєш лишніх питань. Того що ГОЛОВОЮ думати треба, а не іншим місцем. почитати про контрацепцію важко було? то тепер бабло платити невідомо куда буде просто.. бери тепер приклад з наших "високих мужів" - будь "гол как сокол", нічого не маю, одна з/п 5000 і всьо, якби не субсидія - помер би голодною смертю, квартира на татові, машину орендую за 25грн в місяць, з майна - 3 пари носків. І саме головне - те чудо хоч аналіз днк робило? Воно впевнене що на свою дитину платити буде довго і нудно? не лінуйтесь перевіряти, жінка то точно знає що дитина її, тут без варіантів, що не скажеш про чоловіка. А надіятись що в такої "ти один і більше нікого" - то рівень казкових дурачків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus