USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Волинський Правий Сектор планує люстрацію у власних рядах

16 Січня 2015 14:35
У Волинському осередку Правого сектору планується люстрація. Про це стало відомо під час прес-конференції керівника Правого Сектору Волинської області Сергія Дружиновича сьогодні, 16 січня.

Так, зі слів нового лідера організації, уже протягом двох тижнів відбувається перереєстрація усіх представників осередку. Також він зазначив, що після цього усім його членам видадуть спеціальні посвідчення, на звороті яких розмістять номер телефону «гарячої лінії» Правого Сектору. Як пояснив Сергій Дружинович, нині зафіксовано безліч фактів зловживання брендом Правого Сектору, тому, аби у майбутньому уникнути подібних інцидентів, кожен із представників «правих» матиме документ, що засвідчуватиме приналежність до Правого Сектору.

Щодо попередніх очільників волинського осередку – Павла Данильчука та його заступника Руслана Тимощука, то поки що вони все ще перебувають у лавах Правого Сектору.

«Поки що ми нікого не виключали, адже йде перереєстрація. Опісля й будуть вирішуватись питання щодо подальшого членства того чи іншого учасника. Якщо ми не зробимо внутрішню люстрацію, то як ми можете люструвати людей?», - прокоментував ситуацію лідер ПС.

А щодо посвідчень, то він зазначив, що представників Правого Сектору часто плутають з людьми, які просто вдягнули форму, навіть з мисливцями.

«Для того, аби це врегулювати, ми робимо посвідчення для ідентифікації. Це - нормально, якщо люди будуть просити пред’явити посвідчення. У такому випадку не треба «хамити», а спокійно його показати», - резюмував новообраний керівник організації.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
яніна Показати IP 16 Січня 2015 14:44
скільки коштуЄ пройти люстрацію у правому секторі?
?!? Показати IP 16 Січня 2015 14:45
Це буде серйозна організація?! Молодці.
79 Показати IP 16 Січня 2015 14:50
Ви Лімалька би люстрували. Кришує все що тільки можна.
1111 до 79 Показати IP 17 Січня 2015 07:35
Він вже устим
цікаво Показати IP 16 Січня 2015 14:56
В "правому секторі" Луцька є такі "реформатори", як Бойко і Шишко. Всізх залякують, нагинають і все заради шкурних цілей. Прошу дати розяснення по цих псевдореволюціонерах? Завчасно дякую.
ПС до цікаво Показати IP 16 Січня 2015 15:32
Напишіть Ваш телефон ми з Вами зустрінемось і все-все Вам роз'яснемо. Потім доженемо і ще роз'яснемо. Доти, доки Ви ВСЕ не зрозумієте:-)
Лилик до цікаво до цікаво Показати IP 17 Січня 2015 12:35
наступного разу попросіть цих "реформаторів" пред'явити посвідчення та при них зателефонуйте на гарячу лінію. в інтересах керівництва таких карати (сумніваюсь що вони у такому прозорому режимі ще будуть намагатись і далі представлятись ПС і навряд чи пройдуть внутрішню люстрацію зараз)
Ага Показати IP 16 Січня 2015 14:57
коментар було видалено
Пс Показати IP 16 Січня 2015 15:19
А де був цей новоспечений і нікому невідомий дружинович під час майдану і всіх тих подій? Хай зараз почнуть обливати Данильчука брудом, бо як ж без цього......жовч у людей аж цвіркає! І нехай кажуть що то все був піар -діло ваше, але тоді коли ми ще не знали, хоча надіялись, що Майдан закінчиться перемогою, відкривались справи, драконівські закони і т.д Данильчук ризикував усім і ще й досі ризикує, бо пам'ять у владних бандюганів є! А тепер на все готове прийшов. Щоб там не казали, а Павло Данильчук, то вже ім'я і особистість, а це чудо хай люструє, але то вже зовсім інший правий сектор, який сам зізнався, що нікого контролювати не буде. " Активісти оновленого волинського осередку «Правого сектору» обіцяють не влаштовувати рейди на різні підприємства, копанки тощо. За його словами, у «Правому секторі» просто немає людей, щоб «патрулювати копанки», натомість більше хочуть співпрацювати із міліцією та дзвонити їм, коли надходять сигнали про порушення."( волиньпост) То нашо ж ви такі треба, якщо я сам можу подзвонити у міліцію відразу як помічу правопорушення, а не до вас як посередників?!
))) до Пс Показати IP 16 Січня 2015 15:32
ребятки. поезд ушел. когда вам говорилось и во время майданных скачек, и до, и сразу после них, что надо оставаться людьми, что вы делали? пучили глаза и бегали с флагами, оружие совали по улицам? всему приходит край. всегда, при любом раскладе нужно думать головой и читать законы. у вас не вышло. адьос. естественно, что из ПС, как из раскрученного бренда, сейчас будут лепить подобие организации, строить партийную структуру. все это - бумажная работа и дисциплина, на которую вы не способны физиологически. и знаете - не жаль вас ни фига. вообще.
Лилик до Пс Показати IP 17 Січня 2015 01:52
На Майдані був. в гущі подій. і до цього не сидів склавши руки З 1996р. – активно приймає участь в молодіжно-громадському русі м. Ковеля. З 1998 – 2008 роки голова Волинської федерації Бойового Гопака; З 2000р. – Голова МГО Молодіжного фонду «Наше майбутнє», керівник проекту «Зелена Волинь», директор фестивалю «Ратна звитяга», директор щорічного спортивно-оздоровчого, патріотичного табору «Волинська Січ»; З 2009р. – Заступник голови Волинського осередку «Федерації українського рукопашу гопак, інструктор Ковельської школи рукопашу гопак. З 2012р. – Голова правління благодійного фонду «Майбутнє Волині» Ініціатор проекту створення центру молодіжно-громадських організацій міста Ковеля. і проголосували за нього на виборах 16% при майже повній відсутності фінансування, і не підтримали би його бойові побратими аби він не викликав довіри у них. з серпня місяця брав участь в обороні Донпорта і Пісок. Так що для тих, хто цікавиться - усе логічно. Немає жодних несподіванок у тому. що Провід вирішив йому доручити керівництво революційним військово-політичним рухом, яким є ПС зараз і має підняти свій авторитет і довіру, на відміну від того бардака, який лиш піаром власним займався, і перерозподілом печеньок і подачок
123 Показати IP 16 Січня 2015 15:29
Цікаво, чи пройде люстрацію в Правому секторі такий собі Геч Саша з Ковеля? Він збирав кошти на автомобілі, які б мали бути відправлені в АТО, а насправді - на придбаних за людські гроші машинах Геч і компанія їздять на полювання і рибалку
хуізху Показати IP 16 Січня 2015 15:42
А хто вони взагалі такі? Не багато для них честі? Скоро мобілізація - подивимось...:)
Анонім Показати IP 16 Січня 2015 15:56
Правильно,Відберіть достойних та завзятих в АТО,хай продовжують справу розпочату на Майдані
Смаль Показати IP 16 Січня 2015 15:57
ПС - напишіть адресу електронної скриньци - є багато цікавої інформації для вас - куди зкидати?
обс до Смаль Показати IP 16 Січня 2015 20:30
це не той смаль вишківський будівельник що має апартаменти в криму. прийняв російське громадянство і іздить туди з двома паспортами -- інфо для пс
Смаль до обс Показати IP 16 Січня 2015 22:02
Ні, не той. В даному випадку це псевдонім.
ДУК до Смаль Показати IP 17 Січня 2015 12:11
інф на цю адресу
Смаль до ДУК Показати IP 17 Січня 2015 12:31
На яку? І хто ти, ДУК?
ольга до Смаль Показати IP 7 Квітня 2015 08:42
у старій вижві процвітає корупція небаченоі сили єдоказові матеріали до кого і як можна звернутись
народник Показати IP 16 Січня 2015 17:55
Бурого з Рожище люструють
Вєра до народник Показати IP 16 Січня 2015 19:25
Бурого не можна люструвати - він обмежено дієздатний. Так само як і Дулюк старший, як Пусяк і ще ряд контрабандистів, які все життя займались не законними справами і шастали за бугор, а тепер раптом осіли і стали "революціонерами-волонтерами", кажуть що патріоти. Хлопці, в чому ваше волонтерство, в чому ваш патріотизм? В тому, що ви напихаєте за дві щоки тушонки, які прості люди з села передають в АТО, чи в тому, що Ви ділите знову ж таки гроші простих людей? Таких як ви, юродиві ви діти, треба батогами з України гнати!
Вацык Показати IP 16 Січня 2015 18:49
коментар було видалено
У-ух! Показати IP 17 Січня 2015 08:00
Все помалу виходить на поверхню,люди мовчати довго не будуть...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus