USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Що задумала Савченко?

3 Вересня 2016 15:39
Савченко заявила, що Збройним силам України варто вступити у відкрите протистояння з армією Російської Федерації. Хоча ще нещодавно політик виступала проти надання Україні зброї з боку західних країн, оскільки вважала, що військова допомога може призвести до початку Третьої світової війни. Нині ж екс-полонянка заявляє, що проведення «кулуарних переговорів» по ​​ситуації на Донбасі - неприпустиме, хоч сама закликала до переговорів з ватажками бойовиків.

«Давайте будемо говорити про те, що у нас є ворог - Росія. Російська Федерація є ворогом! Хто від цього відмовляється? Просто давайте врешті-решт будемо воювати з цим ворогом. Якщо ми хочемо битися, давайте вже битися, а не просто говорити. А якщо вже говорити, то давайте говорити з ворогом. Наші політики все одно ж ведуть з ним кулуарні переговори. Те якого біса не робити це відкрито? Ця ситуація вже просто дістала», - емоційно висловилася Савченко в ефірі.

В іншому випадку, варто провести серйозні переговори з Кремлем. Політик зазначила, що проведення «кулуарних переговорів» по ​​ситуації на Донбасі, які проводить українська влада - неприпустиме. Про це повідомляє Хроніка.інфо з посиланням на Пресу України.

До слова також нагадаємо, що Савченко виступала за проведення переговорів з ватажками бойовиків.

Свого часу такі гучні заяви та ініціативи екс-полонянки з часу виходу на свободу викликали неабияке обурення у аналітиків та критиків. Так, для прикладу, незрозумілою, на думку письменника Юрія Винничука, є і ініціатива Савченко щодо переговорів з ватажками Захарченком і Плотницьким.

"Після усіх її заяв виникає тиха підозра, чи не є вона проектом Медведчука, який власне й брав участь у її обміні", - йдеться у блозі письменника.

Нагадаємо, нардеп і глава держави обговорили ініціативу Надії Савченко взяти участь у прямих переговорах з ватажками терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР". Попередньо вже з'явилася версія про те, що по суті, саме на цьому вже два роки наполягає Кремль – легітимізувати своїх маріонеток і змусити Київ самостійно розбиратися з наслідками окупації, - аналізували ситуацію ЗМІ. Мовляв, у разі успішної реалізації цього сценарію Путін досягає відразу двох цілей, заради яких і затіяв гібридну війну.

"Надя називає двох донбаських пройдисвітів народними депутатами і закликає до перемовин, вийшовши з мінських домовленостей: "Захарченко і Плотницький можуть позиціонуватися, якщо так можна сказати, як народні депутати від ДНР і ЛНР. Я готова з ними так говорити", - прокоментував свого часу Винничук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Просто Показати IP 3 Вересня 2016 16:23
коментар було видалено
SS Показати IP 3 Вересня 2016 16:33
Спочатку ядерні ракети потрібно зробити на южмаші,закрити границі з росією припинити будь яку співпрацю викинути газову трубу трнзитну і все росія сама перетвориться на нігерію чи сірію
Анатоль_ до SS Показати IP 3 Вересня 2016 16:41
Думкою тобі багатіти легко, хлопче! Наспраді справи кепськи!
ооо до SS Показати IP 3 Вересня 2016 18:56
Тільки ракети поставимо біля твого сарая. Згідний?
Рома Показати IP 3 Вересня 2016 18:46
Савченко садити поирібно, а не мараз її слухати!!!
до Показати IP 4 Вересня 2016 02:33
А тебя садить трепло?
123456 Показати IP 4 Вересня 2016 12:15
Коли ж вона здо&&не, маразматічка... Другій Путін...
Олексій Показати IP 5 Вересня 2016 09:20
Вона хвора на голов. Божевільна.
Ойойой! Показати IP 5 Вересня 2016 11:21
Чим далі, тим серйозніше помутніння. Дається взнаки голодування на воді та вині...
Анонім Показати IP 6 Вересня 2016 19:48
Савченко просто не розуміють! Не забувайте, що ви читаєте пресу, а не спілкуєтесь в живу з людиною і слова вирвані з контексту можна приліпити куди завгодно і як завгодно. А основна її ідея -врятувати полоненних українських бійців і віддати наволоч до ДНР/ЛНР, а не кормити їх за державні кошти у СІЗО. І я її підтримую в тому, що пора діяти і починати треба з розмов. Розмов з керівниками псевдореспублік. Погляньте хто її критикує! Письменник, колишній редактор відділу містики та сенсацій однієї з газет. Людина, яка здобула освіту і викладала українську мову в радянські часи (раптово він не шептав тодішньому КДБ, яке яро шукало заборонену літературу і ідейних українців серед молоді, а це аналогічні здогадки і звинуваченя як і щодо Савченко). Ця жінка дійсно має нестандартні погляди і пропозиції на вирішення АТО, до яких ми не звикли. У нас всі говорять про..., а треба говорити з... з конкретними особами, які можуть вплинути на ситуацію (звільнення полоненних). А політики завжди будуть намагатись придавити щось нове, незвідане для них, оскільки вони живуть по накатаній (в них все добре, діти патріотів навчаються за кордоном, відпочивають за кордоном, лікуються там же), а тут на тобі треба щось змінити чи пожертвувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus