USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Порошенко задоволений роботою Гонтаревої, - «Солідарність»

3 Квітня 2017 22:42
Робота глави НБУ Валерії Гонтаревої влаштовує коаліцію, уряд та президента, заявила представник президента у ВР Ірина Луценко.

Про це розповів народний депутат, голова фракції БПП Артур Герасимов, передає Еспресо.TV.

"Гонтарева - прекрасний керівник Національного банку. Вона залишається працювати, вона працює. Це сьогодні просто перекручена інформація. Я хотів би спростувати ці речі і сказати дуже чітко, що керівник Нацбанку у нас працює", - сказав Герасимов.

Як додала народний депутат від фракції БПП, представник президента у ВР Ірина Луценко, робота Гонтаревої влаштовує коаліцію, уряд та президента.

Герасимов уточнив, відповідаючи на запитання журналістів, що Гонтарева не писала заяву про відставку.

Як повідомила раніше нардеп Ірина Луценко, керівник Національного банку Валерія Гонтарева написала заяву про відставку з посади. Нагадаємо, обшуки в Нацбанку працівники НАБУ провели 29 березня. Тоді Ситник заявив, що кримінальне провадження стосується керівництва НБУ. Керівництво регулятора співпрацювало зі слідством та надало необхідні документи.

Як повідомлялося, у кріслі голови Національного банку Валерію Гонтареву може змінити Володимир Лавренчук. Нині він очолює «Райффайзен банк Аваль».

Читати ще: Чому Гонтарева втікає з НБУ? Думка

До слова, на початку березня вже повідомлялося про те, що після більш ніж 2,5 років роботи у Нацбанку його голова Валерія Гонтарева прийняла рішення піти у відставку. Проте, у НБУ нформацію про можливу відставку голови Національного банку Валерії Гонтаревої спростовують, хоча у ЗМІ й почали шукати можливу заміну.

Своєю чергою, колишній глава СБУ Валентин Наливайченко розповів, що незабаром в НБУ повинен бути проведений міжнародний аудит. Наливайченко заявив, що саме в зв'язку з цим Валерія Гонтарєва хоче по-швидкому покинути пост глави Нацбанку, так як є ймовірність, що там можуть знайти корупцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Glover Показати IP 4 Квітня 2017 05:19
Ну, стільки $ заробити, на зміні курсу!!!
банкир Показати IP 4 Квітня 2017 08:24
Ще б не був задоволений! Програма госдепу виконується справно, Українська економіка у ср@ці і все підсажено на кредитну голку! Браво!!!
Анонім до банкир Показати IP 4 Квітня 2017 09:14
на кредитній голці УРКАїна з 1991 року, а знищення економіки - це програма маацкви, а не госдепу, яка виконується руками пятої колони.
Анонім Показати IP 4 Квітня 2017 09:16
кума справно переправляє бабло чок*свині в офшори, а значить добре працює
Бізнес- вумен Показати IP 4 Квітня 2017 10:51
Нехай Парашенко ще й своєю особистою касою її дасть покерувати так добре, то може буде без трусів вся сім'я

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus