USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.74

«Клуб дискусій» у Луцькраді: словесні баталії щодо будинку

6 Серпня 2014 09:00
У міськраді дискутували, хто ж насправді повинен утримувати будинок на вулиці Ветеранів, 22 у Луцьку. При цьому Луцький міський голова ледве «з тріском» не вигнав із зали засідань одного з депутатів Луцькради.

«Дискусійний клуб» розвинувся під час засідання виконавчого комітету сьогодні, 6 серпня.

Так, словесна перепалка розпочалася під час розгляду питання про тарифи на послуги утримання будинків та прибудинкових територій, що надається товариством «М.Ж.К.».

Зі слів директора департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Івана Кубіцького, протягом цього року на баланс підприємства прийняли нові будинки.
Однак голова Асоціації ОСББ «Лучани» Юлія Сабатюк зауважила, що на вулиці Ветеранів, 22 уже давно створили ОСББ, а мешканці новобудови лише чекають на виписку з державного реєстру.
«Ми дізнавалися, чи є акт передачі на «М.Ж.К». Це все - новобудови, потрібно попрацювати з власниками квартир, аби ті створили об’єднання», - зауважила вона.

Утім, заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська зазначила, що якщо є рішення про передачу будинку будь-кому, комунальники зобов’язані обслуговувати цей будинок згідно з відповідними тарифами.

«Якщо створили ОСББ – це дуже позитивний момент. Тільки мешканці реєструють об’єднання, йому передається житловий будинок. Але поки цього не сталося, усі претензії будуть до ЖКП, яке утримує помешкання. Будинок експлуатується, тому потрібно його комусь обслуговувати. А оскільки на момент здачі будинку не було ОСББ, новобудову віддали «М.Ж.К.», - підкреслила вона.
Саме під час розгляду цього питання виник конфлікт між Луцьким міським головою Миколою Романюком та депутатом Луцькради Романом Бондаруком, який ніяк не міг второпати, на підставі чого «М.Ж.К» прийняло багатоповерхівку на власний баланс.
Коли розмова перешла на «високі тони», міський очільник попросив обранця громади покинути залу засідань, однак той категорично відмовився:

«Я не прийшов до вас особисто, тому нікуди не піду», - наголосив він.
«А я вас не запрошував», - різко апелював міський голова.

Тим часом, Юлія Сабатюк запропонувала членам виконкому дати час та можливість мешканцям будинку вибрати самостійно, хто повинен обслуговувати та відповідати за власну багатоповерхівку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
овва Показати IP 6 Серпня 2014 09:05
романюк коли бабло банку відадси, бач яка борза гнида...
водій Показати IP 6 Серпня 2014 09:10
Коли Кубіцький перестане бути начальником? Достатньо того, що електротранспорт (був директором) ВГРОБИВ. На всіх посадах - він тільки начальник. А де позитивні результати діяльності?
Анонім до водій Показати IP 6 Серпня 2014 09:18
Якщо ти безголовий таке говорити піди і попробуй керувати то взагалі здохнеш
Вася до Анонім Показати IP 6 Серпня 2014 11:59
керувати то тяжкий труд, тут і про відкати треба подумати і про себе не забути.
Луцький Показати IP 6 Серпня 2014 09:56
http://www.lutskrada.gov.ua/sites/default/files/u122/2013-03-06_img_soroka_018_novyy_razmer_0.jpg Був вже випадок із "Зеленим господарством" і що нічого не навчилися, тут взагалі все ясно, директор МЖК Ковалюк - не то одногрупник, не то однокурсник Тігіпка, Романюк - його (Тігіпка) друг-приятель. Замутили собі на трьох! А про М.Ж.К. попитайте людей на 33-му кварталі вони вам все розкажуть!!!! Мутять і не красніють!!!!! Люстрацію!!!!!
Ігор Показати IP 6 Серпня 2014 12:16
поведінка Бондарука ні в які рамки не вкладається. що за істерика? хочеш сказати, поясни виважено.. а не слюною плювати на всіх присутніх. це ж державна установа! по-друге, скільки ще йому треба під себе гребти? не розумію таких людей.
Луцький до Ігор Показати IP 6 Серпня 2014 12:34
Ти читати вмієш!? Так читай про що він говорить а не на нього дивися! Без різниці хто це буде підіймати, ти суть статті не зрозумів, це чистої води корупційна схема, а ти вже на особисте лізиш. Якщо взятися там за кожного можна наговорити!!!!! Так що не треба ля-ля! МЖК Ковалюк і Романюк з КО* миють бабло з людей, а ти тут про рамки говориш, значить тобі ця проблема не зрозуміла!? Не верзи дурниць, по темі в якій не компетентний!
йован Показати IP 6 Серпня 2014 14:25
самий великий ворог осбб у луцьку це соколовська і про це давно відомо.Вона лоббує інтереси ЖКК і іі можна зрозуміни як зама що курує галузь. А по великому ркхунку це боротьба за клієнта а точніше за гроші

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus